Sexuální světové praktiky

8 komentářů

long term relationsh
12. dubna • 23:49

danish man interrested in meeting czech woman
I'm 46 good looking, good economy. pls write me on
bonkd@yaho.dk

long term relationsh
12. dubna • 23:48

danish man interrested in meeting czech woman
I'm 46 good looking, good economy. pls write me on
bonkd@yaho.dk

xixma
28. května • 19:16

at si rika kdo chce co chce, nejdulezitejsi je svoboda! A ne naka indianska povinnost. A muslimove jsou k smichu nejen kvuli svemu "sexualnimu pokrytectvi"!

vera-vila
3. května • 9:32

JosefBM - aby u nás existovala polygamie...Ale aby se můj partner miloval s mou sestrou, to bych absolutně nesnesla...A s tou polygamií...Když o tom tak uvažuju, asi by mi to nebylo příjemný,kdyby měl můj partner víc žen,natož nějakou milenku.Jsem příliš mladá na to, abych to mohla posoudit, nevěra je nechutná, ale určitě je to mnohdy jediné řešení... Ale jen do té doby, dokud je utajená...

Josef BM
2. května • 20:53

vera-vila -aby existovalo co ? Aby sestra zaskočila za manželku ? :-) Milenka? Myslím, že někdy, je milenka jediná možnost, jak nepoškodit děti, jak udržet rodinu, která je pro děti důležitá.

29. dubna • 10:50

Hai,I am Malaysian male working as researcher.Now i am in denmark doing master degree.i am coming to PRAGUE on middle of Jun.I intrestet on Czech women or girl age no bar for longterm relationship.Please reply to my email vidyamaya@hotmail.com for more details.Thanks.
Regards
Vidya
Denmark

Halina
28. dubna • 3:07

kon zere travu, koza se pase na terase

vera-vila
24. dubna • 10:47

Myslím si, že způsoby, jakými se lidé milují, rozmnožují a jaké další sexuální praktiky používájí je dána už samotnou etnografií národa, tím, v jakých podmínkách žijí, vyrůstají, jakou měli historii... Pravda je, že mnoho z těchto praktik a způsobů je pro ostatní národy naprosto nepochopitelná, ale když si tohle uvědomí, tak musí uznat, že to v něčem může být velmi vzrušující... Stejně tak, jako třeba Evropané nechápou Indiánský kmen Komančů, tak mnoho národů uznávajících polygamii nemůžou pochopit, jak můžou evropští muži žít celý život jen s jednou ženou...Ovšem milenky radši nikdo nezmiňuje...A abych pravdu řekla, občas bych byla ráda, kdyby u nás také něco takového existovalo...

Doporučujeme

Články odjinud