Sexuální turistika: Kam za letní láskou, jak ji zvládnout a čemu se vyhnout?

3 komentáře

j66
14. července • 15:06

Já jedu na dovolenou, buď abych něco viděla nebo za lenošením na pláži. Když by tam vznikla vhodná situace, tak bych se nějakému podobnému "vyžití" asi nebránila. Já jezdím do Egypta bez manžela skoro každý rok, ale nikdy jsem tam nepotkala nikoho místního, kdo by se mi líbil.

Elynor
14. července • 8:26

Dodatek - aby se jiná města necítila ukřivděná - tyto kluby nejsou jen v hlavním městě. Jsou například i v Brně, Českých Budějovicích, Ostravě... nebudu to jmenovat všechno, strejda Google ví a zná, každej si to může najít ve svém okolí a dle svého vkusu. Není to nic tajného a nelegálního.

Elynor
14. července • 8:23

Asi takhle - kdyby se stalo, že na dovolené vznikne příležitost, proč ne. Je možné a pravděpodobné, že bych neodmítla malé dobrodružství. Ale ono není potřeba kvůli tomu cestovat do horoucích pekel. Stačí navštívit v hlavním městě nějaký klub. A tam je na výběr mezi velikou spoustou mužů, i exotických typů, protože co si budeme povídat, Praha je plná cizinců, ať už tady žijí dlouhodobě, nebo přijeli na kratší pobyt či za prací. Jako žena mám do takového klubu vstup zdarma, zaplatím si jenom konzumaci - pokud bych měla tu smůlu, že nenarazím na gentlemana, který mi to pití zaplatí, raut bývá obvykle zdarma (pro muže v ceně vstupného). Takže náklady jsou maximálně tak ten taxík, co mě nad ránem doveze domů po "prohýřené" noci. A jsem v bezpečí, protože v klubech je i ochranka, která by velmi rychle vyprovodila pána, který by se k ženám nechoval vhodně, obtěžoval, opil se a následně byl třeba vulgární a podobně. Dále odpadá jazyková bariéra, protože pánové obvykle ten základ znají i v češtině. Kromě toho je v klubech dostatek kondomů, lubrikantů, hygienické zázemí (sprchy, wc) a mnohde i vířivka, sauna a bazén, a je možno si i objednat masáž. Což je určitě lepší, než sex někde na pláži, kde písek vleze všude a obtěžuje tam hmyz. ]:-D

Doporučujeme

Články odjinud