Sexy herci, kteří jsou zároveň úspěšní muzikanti

Sexy herci, kteří jsou zároveň úspěšní muzikanti

Některým lidem se daří, na co sáhnou, a o populárních osobnostech to platí dvojnásob. Představujeme vám šest sexy mužů, kteří jsou nejen úspěšní herci, ale také oblíbení muzikanti! Který se vám líbí nejvíc?

Ondřej Brzobohatý Gregor

Ondřej je takový renesanční muž, na co sáhne, v tom se mu daří. Pozornost veřejnosti na sebe strhl poprvé v roce 2004 coby moderátor pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar. O rok později už se pravidelně objevoval na televizních obrazovkách v nekonečném seriálu Ulice, o pár let později zase zářil v seriálu Gympl s (R)učením omezeným. V témže roce se navíc zúčastnil taneční soutěže StarDance, zároveň účinkuje v Divadle Radka Brzobohatého. A k tomu všemu je výborný muzikant, který spolupracuje s řadou předních českých hudebníků včetně kapely Monkey Business.

Pokračování 2 / 6

Jared Leto

I v Americe mají renesančního muže. Je jím Jared Leto, držitel Oscara za roli ve filmu Klub poslední naděje. Exceloval samozřejmě i v řadě dalších filmů, jako jsou například Requiem za sen, Alexandr Veliký nebo Sebevražedný oddíl. Jared, který navíc skvěle vypadá, a tak je idolem milionů žen po celém světě, se také věnuje scenáristice, režii a navrhování oblečení. Být úspěšný na tolika frontách mu ale nestačí, a tak si v roce 1998 založil kapelu 30 Seconds To Mars, která patří k nejúspěšnějším skupinám současnosti a vyprodává koncerty po celém světě.

Pokračování 3 / 6

Tomáš Klus

Než se Tomáš Klus stal jedním z nejpopulárnějších interpretů v České republice, plánoval úplně jinou budoucnost. Původně se věnoval modernímu pětiboji a v roce 2002 dokonce na dorosteneckém mistrovství Evropy vyhrál zlatou medaili. Pak se mu ale začalo dařit v hudbě, které dal přednost. I tak si ale budoucnost pojistil a vystudoval DAMU. Vidět jste ho mohla například ve filmech Anglické jahody, Veni, vidi, vici nebo v pohádce Tři bratři, vyzkoušel si také roli v seriálu Hop nebo trop. Jako muzikant je ale nejúspěšnější.

Pokračování 4 / 6

Hugh Laurie

Představitele Dr. House ve stejnojmenném seriálu asi není třeba představovat. Za roli svéhlavého doktora s drsným smyslem pro humor získal několik ocenění včetně Zlatého Glóbu a řádu Britského impéria. Je také veden v Guinnessově knize rekordů jako nejlépe placený herec v televizním dramatu. Krom hereckých úspěchů se také věnuje psaní a vydal několik knih, z nichž nejúspěšnější se stal Obchodník se smrtí. K tomu všemu je multiinstrumentalista – umí hrál na klavír, kytaru, bicí, harmoniku a saxofon. Na svém kontě má dvě alba, v roce 2011 vydal Let Them Talk a o dva roky později vyšla deska Didn’t It Rain.

Pokračování 5 / 6

Vojta Dyk

Vojta Dyk se může pochlubit slušnou filmografií. Začínal v seriálech Letiště a Velmi křehké vztahy, vidět jste ho mohla i v Kriminálce Anděl nebo Já, Mattoni. Zahrál si i v řadě filmů, například ve snímcích Ženy v pokušení, Signál nebo Revival. Už je to sice pár let, co se rozpadla úspěšná kapela Nightwork, ve které byl Dyk frontmanem, slavný hit Tepláky si ale lidé zpívají dodnes. A Dyk na muziku nezanevřel. Jen změnil styl a přidal se k brněnské swingové formaci B-Side Band.

Pokračování 6 / 6

Jon Bon Jovi

Zatímco kapela Bon Jovi svému zakladateli vydělává na hodně luxusní živobytí, coby herec je Jon Bon Jovi považován spíš za průměrného. I tak ale k televizním obrazovkám či do kin dokáže přitáhnout tisíce žen, které obdivují jeho vymakané tělo, zářivý úsměv i sympatický projev. Vidět jste ho mohla například ve filmech Šťastný Nový rok, Muž v hlavní roli či Pošli to dál, a také v seriálech Sex ve městě nebo Ally McBeallová. Coby muzikant je však daleko úspěšnější. Za léta hraní vydal dvacet alb a patří mezi světově nejprodávanější hudebníky.

Doporučujeme

Články odjinud