Sexy hlas na erotické lince patřil muži

Nezaměstnaný Holanďan pracoval pro erotickou linku, kde předstíral, že je žena. A to vše se souhlasem úřadu práce a sociálních služeb.

Francis Capelle (38) z Entschede tvrdí, že úředníci byli docela spokojeni, když zjistili, že si konečně našel zaměstnání a nepotřebuje podporu v nezaměstnanosti. Nic nenamítali proti tomu, že si na živobytí vydělával podvodem: při telefonických rozhovorech se stovkami mužů se totiž vydával za "sexy Ellen".

Reportérům listu De Telegraaf dokonce předvedl svůj podmanivý ženský hlas, aby mu uvěřili, že mu zákazníci na lince zůstávali celé hodiny. Neměl z toho sice žádné zázračné výdělky, ale dosáhl příjmu asi tak dvakrát vyššího, než by měl ze sociální podpory. Po deseti měsících se ale rozhodl s tím skončit, protože mu jeho podvod začal vadit.

"Hodně mužů mi dávalo svá jména, adresy i telefonní čísla a snažili se mne pozvat na schůzku. Ale nikdy jsem pochopitelně nešel," říká nyní již znova nezaměstnaný Francis. "Je mi líto mužů, kteří utratili tolik peněz, aby se mnou mohli mluvit. Opravdu za to platili hodně, a přitom jsem je všechny jen tahal za nohu."

Doporučujeme

Články odjinud