7
Fotogalerie

Sexy jako rodiče! Syn Madonny nebo Beckhama vás dostane

Slavným filmovým i hudebním tvářím roste nová konkurence, která jednou bude stát za hřích. Někteří z potomků se svým rodičům podobají jako vejce vejci. Pohlednými syny se můžou pochlubit Clint Eastwood, Madonna i Victoria Beckham.

Trey Smith

Willard Carroll „Trey“ Smith je Willův syn z jeho prvního manželství s Sheree Zampino. Jeho sourozenci jsou trochu slavnější. Sestra Willow Smith se už jako dítě stihla proslavit jako herečka i zpěvačka, Jaden Smith na sebe zase nedávno upozornil jako model, když nafotil kampaň pro světovou módní značku Louis Vuitton v dámském oblečení.

Přesto je to právě Trey, který se nejvíc podobá svému otci a zdědil po něm šarm i sympatický úsměv.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 7

Brooklyn Beckham

Téměř osmnáctiletý Brooklyn má od každého z rodičů něco. Po otci Davidu Beckhamovi lásku ke sportu, i když si víc než fotbal oblíbil basketbal, po matce návrhářce Victorii Beckham zase cit pro módu, protože se jako model objevil již v několika kampaních. Není se čemu divit, krásu měl opravdu po kom dědit!

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 7

Patrick Schwarzenegger

Patrick jde ve šlépějích svého otce jen částečně. Má za sebou už několik hereckých zkušeností, účinkoval například ve filmech Machři nebo Stuck In Love. Že by ale disciplinovaně podroboval své tělo dennímu tréninku v posilovně, to se říct nedá. Daleko radši si vyrazí na tah se svým kamarádem Justinem Bieberem.

V minulosti navíc randil s Miley Cyrus, která se od divokých večírků také nedrží příliš daleko. Patrick má momentálně v Los Angeles svoji pizzerii, v minulosti se živil také jako model pro Toma Forda.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 7

Damian Hurley

Krásným synem se může pochlubit i britská modelka a herečka Elizabeth Hurley. Damian se rozhodně pomamil – věnuje se modelingu i herectví stejně jako jeho matka. Dokonce si spolu zahráli i v jednom dílu seriálu The Royals o britské královské rodině, kde Elizabeth hraje anglickou královnu.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 5 / 7

Scott Eastwood

V tomto případě opravdu platí přísloví "jaký otec, takový syn". Když se podíváte na fotky Clinta Eastwooda z mládí, je to, jako by na vás koukal jeho syn Scott. Ten navíc po otci zdědil jeho herecký talent a na svém kontě už má pěkných pár záběrů. Krom filmů režírovaných jeho otcem Gran Torino a Invictus je k vidění například ve snímcích Železná srdce s Bradem Pittem nebo Rychle a zběsile 8.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 6 / 7

Chester Hanks

Tom Hanks svému mladšímu synovi herecký talent tak úplně nepředal, Chester se však prosazuje jako rapper vystupující pod jménem Chet Haze. Větší starosti svému úspěšnému otci ale nadělal před nějakou dobou, kdy byl těžce závislý na kokainu a musel se léčit.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 7 / 7

Rocco Ritchie

Rocco Ritchie je druhé dítě popové královny Madonny. Je nazýván instagramovou hvězdou a to je zatím asi vše, co dokázal. Kamarádí se se synem Davida a Victorie Beckhamových Brooklynem, vypadá to, že jeden bez druhého nedají ani ránu, tráví spolu spoustu času. Prošel si také malým drogovým skandálem, za který si získal velký obdiv kamarádů. Jaké jsou jeho plány do budoucnosti, se neví, ale zatím roste do krásy.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud