Sexy kočky jsou v kurzu

Sexy kočky jsou v kurzu

Vedle jemný odstínů jarních kolekcí stojí ještě jeden trend – rafinovaný, elegantní a nebezpečně smyslný. Hodí se pro sebevědomé ženy, které se nebojí pozornosti okolí a četných lichotek mužů. Jste připravena na sexy proměnu?

Divoká kráska Moderní žena se neřídí pravidly, vytváří je! Drží pevně v rukou otěže své svobody a stává se pokušitelkou se zaujetím šelmy. Žije trendy, zbožňuje provokativní módní návrháře a chce, aby to bylo znát. Nosí svěží a oslnivý make-up. Její rty se třpytí novým zářivým leskem… Její život sestává ze vzrušujících dobrodružství. Je nezávislá a ambiciózní, opájí se přepychem a luxusem. Je-li Vám tato životní filozofie blízká, pak si zamilujete jarní kolekci líčení Wild Beauty značky Helena Rubinstein, kterou dokonale reprezentuje hollywoodská kráska Demi Moore.

Hlavní hvězdou celé divoké kolekce je tvářenka Urban Beauty přinášející luxus a přepych inspirovaný módními vzory kočkovitých šelem. Sáhněte po teplém a výrazném odstínu Star Struck, se kterým snadno uniknete šedivému a studenému městu plnému smogu a rozzáříte svou pleť.

Super svůdný pohled vykouzlíte díky dvojici očních stínů Night Mystery či Tawny Brown. Můžete si pohrát s intenzitou dokonalé fialové harmonie a hlubokého svůdného pohledu, který je odlehčen špetkou perleťového lesku, nebo vyzkoušet harmonii teplejších barev v kombinaci temně hnědé a lesklé a jemně perleťové růžovozlaté. Poslední tečkou k cestě za neodolatelnými oči představuje vrstva řasenky Lash Queen Feline Blacks, která pokryje řasy výrazně černou barvou se sametově hebkou texturou a opravdu výrazně je prodlouží.

Samostatnou kapitolu tvoří vychytaná líčidla pro sexy rty. Než jim dodáte požadovaný odstín, intenzivní fuchsiovou a rudou či jemné růžovou, hýčkejte svou pusu jedinečným balzámem Collagenist Lip Zoom. Právě ten totiž okamžitě po aplikaci rty vyplňuje a opticky je zvětšuje. Poté již přichází na řadu perleťový lesk Wanted Gloss či luxusní rtěnka Wanted Shine Brilliant Colours.

Vášeň pro džíny Vášeň žen pro džínové oblečení se datuje od druhé světové války, kdy si tento zatím ryze pracovní kus oblečení oblékly do továren, kde na čas nahradily muže. V padesátých letech již pomalu ale jistě začal denim pronikat do dámského šatníku jako ideální kalhoty na volný čas a naplno se prosadil ve letech šedesátých, kdy džíny představovaly svobodu a nespoutanost. Od té doby jako nedílná součást garderóby každé ženy nikdy nezmizely. I návrháři tento materiál milují a není proto divu, že na přehlídkové mola posílají modelky nejen v kalhotách a bundičkách, ale také sexy šortkách či luxusních večerních róbách a to vše z nesmrtelného denimu.

Sezóna jaro 2008 se však neomezuje jen na oblečení, skutečné nadšení pro modré odstíny nastalo i v kosmetice a především líčení. Vedle Chanel modré kolekce přichází další francouzská značka s make upem, který skvěle sedí k sexy džínám. Givenchy svou nejnovější linii nazval příznačně Denim Fetiche, což hovoří za vše.

Paleta očních stínů, řasenka i rtěnka se nesou v duchu džínového oblečení. V elegantní černé krabičce s logem Givenchy vyvedeném v džínovém se ukrývá čtveřice barviček pro super moderní vzhled očí. Tím to ovšem nekončí. Speciální textury – krémová, perleťová a matná zaručují perfektní a originální oční make up. Krémová textura je podkladovou bází zaručující stabilitu očních stínů a komfort na pleti. Řasenka Captiv' Eyes skvěle doladí nalíčení očí díky limitovanému odstínu Purple Black.

Výrazný pohled pak již stačí doladit jemným odstínem hydratační rtěnky Rouge Interdit. Ovšem nezapomínejte také na svou pleť. U Givenchy si určitě nenechte ujít korekční paletu Perfect Again, která obsahuje dva korektory, pro perfektní krytí všech nedokonalostí pleti, projasňovač pro svěží vzhled a vychytaný vyhlazovač viditelných pórů.

Foto: archiv Helena Rubinstein, Givenchy

Doporučujeme

Články odjinud