Sexy křupanka Izabella

Sexy křupanka Izabella

Krásná tvář švédské herečky a modelky Izabelly Scorupco na nás hledí z pláten kin, televizní obrazovky a především z katalogů kosmetiky Oriflame. V exklusivních rozhovoru, který poskytla portálu dama.cz, svěřuje svá tajemství a nejen ta.

Izabello, jak začala Vaše spolupráce s Oriflame a co Vám přináší? Vždycky jsem se vášnivě zajímala o kosmetiku a od té doby, co jsem se stala tváří značky Oriflame, tak ještě více. Mám tuto značku ráda a dlouhá léta používám tyto výrobky, taky proto, že pocházím Švédska. Je to velmi vzrušující být součástí společnosti vyznávající hodnoty a používající přírodní ingredience, což osobně vidím jako nejdůležitější při výběru kosmetiky. Také si mi líbí fakt, že se produkty prodávají za příznivé ceny a že Oriflame dává, především ženám, šanci vybudovat vlastní kariéru, při které netrpí rodinný život.

Chodíte nalíčená, i když právě nenatáčíte film? Vždycky nosím trochu make-upu, zvláště korektor pod oči, trochu zdravíčka na tvářích a v neposlední řadě lesk na rty.

Je něco, bez čeho se neobejdete? Co bychom našli ve Vaší kosmetické taštičce? Stejné věci, jaké jsem již říkala plus můj oblíbený Oriflame výrobek „Tender Care“, který umí zázraky se vším - od suchých rtů po kůžičku kolem nehtů.

Jak se staráte o svou pleť? Myslím si, že je důležité vyčistit pleť před spaním a chránit ji ve dne i v noci hydratační péčí vhodné pro svůj typ pleti. Ale existuje ještě jedno důležité pravidlo pro krásnou a zářivou pokožku – jednoduše hodně vody a SPÁNKU!

Co Vaše tělo a vlasy? Oriflame má nový skvělý tělový přípravek, který absolutně zbožnuji – jmenuje se Shape-Up Intenzive Slender Gel. Je to gel proti pomerančové kůži, způsobuje po aplikaci zmravenčení a po něm se cítím čistě, svěže a jako znovuzrozená. Co se týče mé hlavy, snažím se dávat vlasům tolik vlhkosti, kolik je možné. Správně hydratované vlasy se méně cuchají a vypadají zdravě, problém spočívá v tom, že si vlasy vzhledem k mé profesi často barvím a dávám jim hodně zabrat. Naštěstí nabízí Oriflame celou řadu přípravků na vlasy. Oblíbila jsem si kondicionér pro suché a barvené vlasy.

Experimentovala jste někdy se svým vzhledem? Nevidím to jako experiment. Právě mě začalo nudit, jak vypadám, a tak jsem po dlouhé době a bez váhání změnila vzhled a stala jsem se brunetkou. Ne každá změna je k dobrému, ale je dobře na sobě pracovat. Považuji za důležité, aby herci měnili svůj vzhled, aby mohli ztvárnit různé typy postav.

Máte ráda módu nebo je to pro Vás něco, o co se nezajímáte a spoléháte na stylisty? Miluji módu a jsem si moc dobře vědoma, co mi sluší a co ne. Existuje hodně skvělých stylistů, ale já si myslím, že je velmi důležité věřit sama sobě než bezhlavě sledovat trendy v módních magazínech a na přehlídkách v televizi.

Se kterými návrháři ráda spolupracujete? Jsem velkou fanynkou značek Gucci, Prada, Moschino, Roberto Cavalli, Alberta Feretti a mnoha mnoha dalších.

Jak se cítíte jako sexy ikona – dívka Jamese Bonda? Nemyslím si, že by moje postava v Zlatém oku byla nějak sexy. Byla jsem spíše novým typem dívky Jamesa Bonda, více současná. Silná, inteligentní, nezávislá a jednoduše korektní. Přála bych si, aby moje role byla alespoň trochu víc sexy, jako ostatní Bond girls. Ne ta křupanka od počítače, jakou jsem hrála …

Čeho chcete ve své kariéře dosáhnout? Nejsem tak agresivní a dravá, jak bych asi měla v tomto businessu být. Nestanovila jsem si žádné specifické cíle co a kdy dělat. Jsem prostě velmi šťastná a vděčná, že mohu kombinovat překrásný soukromý život se zdravými dětmi a dělat zajímavé a báječné filmy a pracovat s lidmi, které obdivuji.

Narodila jste se v Polsku, žijete ve Švédsku a pracujete se Spojených státech. Kde se cítíte doma? Stále se cítím doma ve Švédsku. Tam jsem vyrůstala, chodila do školy, mám všechny své staré přátele a v neposlední řadě zde žije moje úžasná a krásná maminka. Neustále mi chybí, tak se snažíme být k sobě blízko. Cestování mezi Los Angeles a Švédskem je příšerné, zvláště se dvěma dětmi.

Zlaté oko (1995) Slzy svatého Petra (1995) Ohněm a mečem (1999) Vertical Limit (2000) Království ohně (2001) Vymítač ďábla: Začátek (2004)

autor: Simona.cz

Doporučujeme

Články odjinud