Sexy Paulová je třiatřicet let šťastně vdaná. Řekla nám, proč

Sexy Paulová je třiatřicet let šťastně vdaná. Řekla nám, proč

Celá dlouhá desetiletí je herečka Jana Paulová (54) symbolem sexy ženy. Měla stovky ctitelů. Ale žádného milence až dosud nepřiznala. Hrdě se hlásí ke svému šťastnému manželství s muzikantem Milanem Svobodou (58).

"Už jsem třiatřicet let vdaná a nikdy jsem nepomýšlela na rozvod," říká oblíbená herečka. "Naše šťastné manželství funguje, protože oba máme smysl pro humor a jsme velmi tolerantní. A především - nikdy nechceme vlastnit jeden druhého. A to je, myslím, ve vztahu dvou lidí to nejdůležitější," prozradila Paulová Korzu.

Dokonce jako matka prý nikdy nemluvila svým dvěma dnes už dospělým dcerám do výběru partnera: "Když mé dcery své partnery milují, tak já také. A jde to všechno bez stresů a zbytečných mateřských rad."

Paulová je přesvědčená, že láska nepatří jenom k mládí, ale může člověka zasáhnout i ve zralém nebo přímo v pozdním věku. O nějakém svém záletu během života rozhodně nechce mluvit. "Ale teď hraji v Kalichu s Pavlem Zedníčkem anglickou hru Zamilovat se. A ta právě vypráví o dvou lidech šťastných ve svých manželstvích, kteří se náhodou potkají a šíleně se do sebe zamilují. Je to krásný příběh o tom, že nová láska může člověka zasáhnout i na stará kolena. Je to příběh o naději," vysvětluje herečka.

Doporučujeme

Články odjinud