Sexy po padesátce – které celebrity by nás mohly inspirovat?

Sexy po padesátce – které celebrity by nás mohly inspirovat?

Být sexy a okouzlující žena v 50 či 55 letech? Že je to nemožné? To už dávno neplatí. Ba právě naopak, některým ženám přibývající roky dodávají šmrnc, neboť ke krásné tváři se postupně přidává i sebejistota, moudrost a nadhled. Můžeme tedy okouzlovat okolí a stále působit sexy a přitažlivě, i když nám vrásky přibývají? Jde to vůbec?

Zkusme se inspirovat ve světě celebrit. I když to vypadá, že za jejich vzhledem stojí celá armáda stylistů, vizážistů a maskérů, rozhodně se můžeme od nich mnohé naučit a inspirovat se jejich přístupem k životu. Právě tyto dámy totiž potvrzují rčení, že krása ženy vychází především zevnitř.

Zlata Adamovská

Půvab naší přední filmové, seriálové a divadelní herečce nechyběl nikdy. Ostatně svýma krásnýma očima okouzlovala diváky už před více než třiceti lety. Jak si ale vysvětlit, že její hvězda začala nejvíce stoupat teprve v posledních letech? Herečkou ztvárněné postavy totiž stejně jako ona sama vyzařují ženskost, odvahu, chuť do života a smysl pro humor. A to z ní i přes její věk činí stále smyslnou a přitažlivou ženu.

Veronika Žilková

Neuvěřitelný temperament a činorodost dělají z Veroniky Žilkové stále krásnou a přitažlivou ženu, které by málokdo hádal 53 let. Možná je to i tím, že při své časově náročné profesi zvládá perfektně i roli matky 4 vlastních a 2 osvojených dětí.

Ivana Chýlková

Také se vám zdá, že zařazovat tuto atraktivní herečku mezi padesátnice je chyba? Nikoliv. Ivana oslavila nedávno již 51. narozeniny. Na svůj věk nejenže nevypadá, ale díky štíhlé postavě, dívčímu vzhledu a specifickému smyslu pro humor si může dovolit ztvárňovat role žen o generaci mladších.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jana Krausová

Herečka a výtvarnice Jana Krausová letos dokonce oslavila neuvěřitelnou šedesátku, přesto svým vzhledem, postavou a tajemným úsměvem může konkurovat svým čtyřicetiletým kolegyním. A co si ona myslí o vnější a vnitřní kráse ženy? Čtěte v našem rozhovoru.

Chantal Poullain

Věřili byste, že této šarmantní Francouzce je již 58 let? Její nezdolný optimismus, smysl pro krásu a eleganci a v neposlední řadě ochota pomáhat potřebným z ní dělají krásnou a podmanivou ženu. Nemyslíte si to také? Povídání se Chantal Poullain si můžete přečíst v tomto článku.

Jitka Asterová

Také herečka a moderátorka Jitka Asterová svým vzhledem popírá věk. 55 let by jí totiž hádal málokdo. V posledních měsících prožívá pozitivní období, které se odrazilo na její tváři i postavě. Výrazně zhubla a nepopírá, že je zamilovaná. Jak si udržuje štíhlou postavu – čtěte ve článku.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud