Sexy v práci

Sexy v práci

Tmavý kostým, bílá halenka … klasický obrázek ženy pracující v kanceláři. Nudný dav konzervativních dam nosící stejnokrok, aniž by musely. Nastal čas na změnu, kterou začněte u sebe. Nemusíte hned vyházet všechny skříně a vybrakovat bankovní konto. Stačí vědět, jak na to.

Klíč k úspěchu spočívá v umění kombinovat barvy a aktuální módní trendy s předpisy pro oblečení v kanceláři. Sezóna jaro – léto 2007 se nese převážně v přírodních odstínech béžové, což vám usnadní výběr oblečení do práce. Místo tmavého kostýmu sáhněte po jemných barvách, které snadno zkombinujete se sladkými barvami růžové, smyslné červené či osvěžující oranžové. Do světlých barev se můžete obléci od hlavy k patě, budete velmi „in“.

Štíhlá silueta také promění nudné oblečení v sexy vzhled. Pokud vám to postava dovolí, užijte si upnutá tílka, sukně přesně kopírující linii boků a krátká sáčka. Hovoříme-li o saku, nebojte se experimentovat s výšivkami a výraznými potisky. Místo saka také lze sáhnout po sportovní bundičce ve zlatých tónech.

Jako inspiraci si prohlédněte naši fotogalerii a vyberte si modýlek z pestré nabídky. Ani cen se obávat nemusíte, všechny tyto kousky vám bankovní konto nezruinují.

autor: Simona Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud