Sexy zadeček Jennifer Lopezové neobdivují jen muži

Sexy zadeček Jennifer Lopezové neobdivují jen muži

Jen málo žen dokáže ze svých drobných vad na kráse udělat velké přednosti. Rozhodně mezi ně patří popová zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová, jejíž buclaté pozadí vzalo dech nejednomu muži. Jenže Latinoameričanka pocházející z New Yorku zajímá také ženy. Její zvláštní zadeček bere dech i jejím hereckým kolegyním.

Nedávno se nad majestátním pozadím Jennifer Lopezové rozplývala hlavní hrdinka komediálního sitcomu Will & Grace, půvabná Megan Mullallyová, která Lopezovou na natáčení jednoho z dílů sitcomu potkala poprvé v životě. Do té doby se osobně neznaly, a jak Mullallyová přiznala, nikdy si ve filmu, v televizi nebo na fotografiích nevšimla, že by její slavná kolegyně vlastnila pozadí nevídaných rozměrů a tvaru.

"Opravdu jsem ji dosud neznala. Na první pohled je velice, velice krásná, ale musím vám popravdě říct, a možná je to jejím původem, že její zadeček je fascinující. Skutečně, je naprosto okouzlující. Je to jako pohled na zářící hvězdu. Dostane vás to do takového jakéhosi hypnotického stavu. Vypadá velice krásně, ale dříve jsem si toho, upřímně řečeno, nevšímala tolik jako teď. Vypadá, jakoby patřilo mimozemšťanovi, a ne člověku. Je to přitom tak skutečné. Zdá se vám, že někomu odebrali pozadí a připlácli ho na Jennifer. Je to neskutečné. Ale působí to ohromně," prohlásila veřejně Megan Mallollyová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud