Sexy ženské křivky s PERFECT BODY od Oriflame

Konečně jsme se dočkaly! Začínají nás zahřívat první jarní paprsky a tak odkládáme zimníky, svélékáme svetry a punčochy, zouváme kozačky a těšíme se na tu příjemnější část roku, která se určitě ponese ve znamení slunce, tepla, moře, pestrých šatů a plavek.

Ještě, kdyby tak zmizela přebytečná kila sama od sebe a s nimi i celulitida a ne zrovna příliš sexy „povadlá“ pokožka v barvě bílé... Ještě, že do léta je dost času dát se do formy a připravit tělo na prázdninové radovánky. Kromě pohybu, správného pitného režimu a odlehčené stravy, můžete sáhnout i po kosmetických pomocnících, se kterými vám dosažení vysněné postavy půjde mnohem snáze a rychleji. Kosmetická společnost Oriflame má takové pomocníky v řadě Perfect Body, která obsahuje vysoce účinné výrobky pro udržení krásné pokožky a sexy křivek těla. Každý z těchto výrobků obsahuje vědecky zdokonalené složky kombinované se speciálními přírodními výtažky, jež pomáhají zlepšit vzhled těla a pokožky. Současná nabídka řady zahrnuje Zpevňující gel na břicho, Zpevňující sérum na dekolt a krk, Masážní kartáč proti celulitidě, Formující gel proti celulitidě a Zpevňující krém proti striím.

Nyní představuje společnost Oriflame novinku, díky které svou pokožku zpevníte, a zároveň jí dodáte přirozené opálení – Samoopalovací zpevňující tělové mléko. Inovativní hydratační tělové mléko obsahuje samoopalovací složky, které dodají pokožce rovnoměrné, přirozeně působící opálení za pouhých pět dní. Zpevňující komplex navíc pomáhá posílit pružnost pokožky a podporuje její pevnost.

DVOJÍ ÚČINEK: Odborníci Oriflame vyvinuli unikátní systém s dvojím účinkem pro zdravou a viditelně zpevněnou pokožku po celý rok

  • SAMOOPALOVACÍ SLOŽKY: Během dvou až tří hodin postupně zvýrazní barevný tón pokožky tak, aby působil zcela přirozeně a zdravě.
  • ZPEVŇUJÍCÍ KOMPLEX: Jedinečný mix čistého přírodního výtažku z hrášku a pšeničných proteinů výrazně zpevňuje pokožku a posiluje její pružnost.

Pokožka je pevnější a pružnější: 86 % žen souhlasí*

  • Podle spotřebitelského testu na 64 ženách.

Dopřejte i vy svým ženským křivkám pevnou, přirozeně snědou a hedvábně jemnou pokožku – s Oriflame je to snadné!

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o široké nabídce tělové kosmetiky a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Doporučujeme

Články odjinud