Seznamka pro krásné lidi rozjela banku spermií a vajíček krásných lidí

Seznamka pro krásné lidi rozjela banku spermií a vajíček krásných lidí

Proniknout do komunity krásných lidí světa a seznámit se s podobně obdarovanými na webu BeautifulPeople.com mohou jen nadprůměrně fyzicky atraktivní jedinci, kterým vstup odhlasují už přítomní „krásní“ členové.

Ovšem, pokud člověku stačí mít krásné dítě, pak může využít nové služby Fertility Forum, kde krásní lidé, a to pozor, i méně atraktivním rodičům, nabízejí svá vajíčka a spermie.

Podle kritiků je to přemrštěný narcismus a neetické kupčení s fyzickou krásou, ovšem podle autorů nového projektu, krasavců Grega Hodgeho a Roberta Hintzeho, je to naopak nesobecká snaha rozšířit geny krásných lidí a podělit se o ně s méně atraktivními.

„Je to ušlechtilá příležitost pro ty, kteří mají problémy s početím,“ odmítá kritiku Hodge, který letos v červnu opět vyhazoval ze serveru BeautifulPeople.com. Když je totiž člověk jednou přijat, neznamená to, že se na webu udrží. Pokud ztloustne a zoškliví, může být z komunity vyhozen. Letos v červnu tak zrušil členství pěti tisícům členů.

Web BeautifulPeople.com sdružující na šest set tisíc krásných lidí funguje ve 190 zemích světa od roku 2002. Zakladatelem je modrooký Dán Robert Hintze, který také přišel s novým projektem Fertility Forum, ten funguje měsíc a mají k němu přístup i méně atraktivní lidé.

„Všechno je naprosto demokratické. Pokud si zajistíte dostatek pozitivní hlasů, jste mezi krásné lidi přijati, pokud ne, ukážeme vám dveře,“ tvrdí Hodge. K novému projektu sdílení spermií a vajíček krásných lidí pak dodává: „Nejprve jsme váhali, zda nabízet pohlavní buňky krásných lidí také těm neatraktivním. Ale každý, včetně ošklivých lidí, chce mít atraktivní děti a my prostě nemůžeme být sobečtí a naše atraktivní geny si nechávat jen pro sebe.“

Fertility Forum pouze sdružuje případné donory spermií a vajíček a poskytuje jim možnost získat kontakt na potenciální klienty. Skutečné předání pohlavní buněk a oplození už si ale musejí zájemci vyřídit sami.

ČTĚTE TAKÉ:
Jan Cimický radí: Nevěru nikdy nepřiznávejte. Ani když vás u ní chytí!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud