Komentáře k článku zpět na článek

sweet V 18. 4. 2008 | 10:29
vášnivá kuchařka 17. 4. 2008 | 19:06
chladam 17. 4. 2008 | 16:57
sweet V 17. 4. 2008 | 15:18

jj já mám skvělý tip: chřest se povaří, aby změknul, potom se obalí do šunky a sýra, spíchne dohromady párátkem a zapeče...je to jednoduché, rychlé a vypadá a chutná to skvěle...používám to jako předkrm;)

esunad 17. 4. 2008 | 14:06
vášnivá kuchařka 17. 4. 2008 | 04:48

Přečtěte si také

Horoskopy

Milé Rybičky, o víkendu z vás opadnou všechny obavy a cítíte se báječně. Možná to bude tím, že se vám…

Nejčtenější články

Doporučujeme