Sharon Stoneová: Moje děti musí poslouchat na slovo

Sharon Stoneová: Moje děti musí poslouchat na slovo

Herečka Sharon Stoneová přiznala, že je přísnou matkou. Vychovává tři syny a musejí poslouchat na slovo a dodržovat přesný režim, který jim stanoví. Ovšem pětapadesátiletá hollywoodská hvězda také přiznává, že se s chlapci velmi ráda mazlí. A objímání je pro ni nezbytným ranním rituálem.

„Jsem docela přísný rodič. Očekávám, že budou mé děti každý den večeřet u stolu, také očekávám, že si udělají domácí úkoly předtím, než můžou dělat cokoli jiného. Myslím, že určitá forma tréninku je potřeba. Jsem ale také velmi na objímání, o tohle nikdy nechci přijít. Kluci vyletí z postelí jako rakety každé ráno a vždy řeknou: ‚Mami, nejdříve obejmout.‘ To je naše pravidlo,“ svěřila Sharon.

V péči má dva vlastní syny – třináctiletého Roana a osmiletého Lairda – a jednoho adoptivního – sedmiletého Quinna. V rozhovoru pro magazín Hello! si je hvězda filmu Základní instinkt náramně pochvalovala.

„Jsou to úžasné děti. Věděly, že dnes budu mít náročný den a dělat rozhovory a že budu tvrdě pracovat, tak mi přinesly do postele snídani a udělaly mi palačinky ve tvaru srdce. Když vidíte takové malé děti, že jsou tak rozumné, když je vidíte, že umějí dávat druhým, zvláště když jsou to kluci, pak máte opravdu pocit, že jako rodič děláte dobrou věc,“ dodala Sharon.

Doporučujeme

Články odjinud