Shimi vyzkoušel i orgie

Shimi vyzkoušel i orgie

„Zkusil jsem si i skupinový sex,“ prozradil na sebe zpěvák Shimi, civilním jménem Jarek Šimek. A ani se nezačervenal. Nijak prý této zkušenosti nelituje a netají se tím, že v sexu rád experimentuje a zkouší všelicos.

Shimi vyzkoušel i orgie

„Zkusil jsem si i skupinový sex,“ prozradil na sebe zpěvák Shimi, civilním jménem Jarek Šimek. A ani se nezačervenal. Nijak prý této zkušenosti nelituje a netají se tím, že v sexu rád experimentuje a zkouší všelicos. Ke skupinovému sexu se připletl prý čistě náhodou na jedné párty.

Ze začátku to bral jako legraci. Pokukoval po ostatních a jen se usmíval. Pak ale poznal, že jde do tuhého. Zachoval se jako chlap a šel do akce. „Nelituji toho,“ tvrdí. Těm, kteří by chtěli tento netradiční způsob sexu rovněž vyzkoušet, však radí: „Tyto věci člověk může zažít jen nemá-li zábrany nebo vážný vztah!“
Sám Shimi právě prožívá klidné a romantické období, neboň je už dva roky šňastně zamilován. Neuvěřitelné je, že zatím žádný novinář neodhalil, kdo je předmětem Shimiho touhy. Jarek si své tajemství nechává pro sebe. Nechce ani prozradit, co jeho dívka říká na výše zmiňované sexuální experimenty. Asi je příliš neschvaluje a raději si mladého zpěváka hlídá, aby už podobné zážitky nevyhledával.
Shimi se nyní vrací zpět ke jménu Jarek Šimek a tvrdě pracuje na další kariéře. Vystupuje v muzikálu Pomáda a Popelka, skládá písničky pro své kolegy a pilně připravuje další desku.

zdroj: Plus

Doporučujeme

Články odjinud