Signal: Nový film s Vojtou Dykem a Kryštofem Hádkem v hlavních rolích

Signal: Nový film s Vojtou Dykem a Kryštofem Hádkem v hlavních rolích

V srpnu a v září začne v Lipnici nad Sázavou natáčení nové české filmové komedie Signál. Režie filmu podle scénáře Marka Epsteina se ujal Tomáš Řehořek.

Signál má potenciál zařadit se k nejúspěšnějším domácím titulům příštího roku a již nyní může pochlubit jedním oceněním – scénář byl oceněn Cenou Sazky.

Signál vtipně a překvapivě rozehrává oblíbenou komediální zápletku o malém chytrém podrazu, který sází na lidskou chamtivost a touhu přechytračit sousedy. Film v moderním podání navazuje na tradici nejlepších českých veseloher.

Hlavní role vytvoří herec a zpěvák Vojtěch Dyk, jeden z nejpopulárnějších mladých umělců s obrovským fanouškovským zázemím a Kryštof Hádek, hvězda divácky úspěšné série komedií Bobule a držitel Českého lva za hlavní roli ve filmu 3 sezóny v pekle.

V dalších rolích uvidíme domácí herecké stálice – Bolka Polívku, Karla Rodena, Kateřinu Winterovou a po delší době se ve větší herecké úloze objeví v českém filmu režisér Jiří Menzel. Vedle nich se představí mladá talentovaná studentka DAMU, Eva Josefíková známá z nedávno uvedené pohádky Čertova nevěsta nebo dokudramatu Piko.

Předpokládaná premiéra by měla připadnout na příští rok.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Žena porodila najednou dvě děti, která nejsou dvojčata!

Doporučujeme

Články odjinud