8
Fotogalerie

Šílený svět kuriozit a rekordů!

Dostat se do Guinessovy knihy rekordů může být pro někoho velkým snem a dokáže pro to udělat cokoli. Podívejte se s námi na některé neuvěřitelné rekordy...

O zápis do Guinessovy knihy rekordů se nedávno postarala pětačtyřicetiletá Američanka Chris Walton z Las Vegas. Své nehty nestříhá od svých osmnácti let. Za pečlivého pěstění dorostly už do délky 3,1 metru na levé a 2,92 metru na pravé ruce. Chris dokonce tvrdí, že jí nehty ani moc nepřekáží a už se s nimi naučila žít. Dokáže s nimi dokonce hrát na klavír či pracovat na počítači.

Čtyřiadvacetiletý svalovec Moustafa Ismail byl zapsán do Guinessovy knihy rekordů jako majitel těch největších bicepsů na světě. Jeho přebujelé bicepsy mají obvod neuvěřitelných 79 centimetrů. Lidé často Ismaila srovnávají s Pepkem námořníkem, ale on se tomuto srovnání brání. Narozdíl od kreslené postavičky totiž špenát nesnáší.

Japonský kadeřník Kazuhiro Watanabe čekal patnáct let, než mu vlasy dorostly do dostatečné délky a mohl se tak pokusit o zdolání rekordu o největší číro. Samotné natužení a vztyčení vlasů pak trvalo už jen hodinku. Při přípravě punkového účesu padlo celé balení tužidla a tři kelímky laku na vlasy. Snaha se vyplatila a se svým účesem, který měří neuvěřitelných 113 cm, byl tento muž zapsán do Guinnessovy knihy rekordů.

Mexičanka Maria José Cristern je známá jako upíří žena. Nejdříve začala s "nevinným" tetováním paží a nohou. Zdobení těla se jí velice zalíbilo, a tak postupně pokračovala se zbytkem těla. Poté si vymyslela další ozdoby - nejrůznější piercingy na obličeji a kruhy v ušních boltcích. To vše ale bylo pro Marii málo extravagantní a rozhodla se jít dál...

Nechala si udělat velké špičaté tesáky a do čela si pod kůži nechala vpravit implantáty, které vypadají jako dvojité rohy. Všechny tyto úpravy mají pro Marii velký význam: „Rohy mám jako symbol síly, a dokonce jsem si je nechala naimplantovat bez jakýchkoliv anestetik. Špičáky jsem si pořídila, protože od malička miluju vampýry," svěřila se. Možná se vám nebude chtít ani věřit, že tato strašidelná žena je matkou 4 dětí a žije "normální" rodinný život.

Nevídanou schopnost proměnit se v živý magnet má tento čtyřicetiletý Etibar Elchyev z Gruzie. Na svém těle dokáže udržet 50 lžic.

Číňanovi Tang Shuquangovi se říká král zdeformovaných obličejů. Zápis do Guinnessovy knihy rekordů získal za nejvíce zkroucenou tvář na světě. Svůj prazvláštní talent objevil Shuquan přibližně před deseti lety. Po dlouhých letech trénování dokáže například přetáhnout svůj spodní ret přes nos.

Jyoti Amge je osmnáctiletá mladá dáma z Indie, která svým vzhledem připomíná panenku. Měří pouhých 62,8 cm. Díky své výšce se zapsala do Guinessovy knihy rekordů a je oficiálně nejmenší ženou světa.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Úžasné, netradiční a bláznivé dorty, které vám vyrazí dech

Doporučujeme

Články odjinud