Trápí vás silná a bolestivá menstruace? Co radí gynekolog plus babské rady proti bolesti

13 komentářů

Milena
16. září • 19:53

Ahojky, já jsem zastáncem přírodních produktů. Takže i v této oblasti jsem se orientovala na přírodní doplňky stravy. A výbornou zkušenost mám s reishi. Je to houba. Beru ji v podobě kapslí. A ta mi pomohla.

Laurinkaaa
31. srpna • 16:41

Holky, co vám pomohlo na regulaci MS? Já pořád hledám, zkouším a nic na mě nezabírá. Ráda bych něco přírodního. Máte prosím tip?

Anonymizovaný
11. února • 14:16

Dobrý den, nikde jsem to nenašla a proto se tedy ptám tady. Je mi 14 let a mám častou, silnou a lehce bolestivou menstruaci. Minulý týden jsem měla menstruaci, pak jeden den klid a najednou přišla a ještě silnější než minulý víkend. K tomu vypadám jak Edward Cullen protože jsem strašně bílá a rty mám taky bílé. Zajímavé ale je, že se mi pupínky dělají málo což je podle mě nezvyklé. Nevíte co to způsobuje a jak to popřípadě řešit? Kdyžtak děkuju za odpověď

samanta4
18. července • 13:56

ja teda nic neberu a užívam si bolesti každý měsíc.O(( někdy mám týden před bolení v prsou hrozný se dotknout trošku to zmírnuje horka voda ale stejně nedá se ani ležet. po te když se dostaví menstruace tak mám někdy při ní bolesti v podbříšku naštístko mě zabíra ibuprofen dva kusy a zas si vlezu to horke vody a je klid . nejlepe se mě to přejde v práci tam člověk nemá čas na bolesti myslet ovšem když pak dojdu domu mám pocit že snad umřu.o)) nejhorší ale je když mám menstruaci bez bolesti . to se totiš pak bolest dostaví třeba 3 až 4 dny po menstruaci a to je teprve peklo vystřeluje mi to až do nohy děsně mě natečou nohy a sem totalně podražděna potím se prostě hruza. k lekaři nejdu protože mi hrozily odebraním vaječníku a ja chci mít ještě jedno dítko.o)

Kačikulka
11. července • 19:16

to je hezký a co když někdo nemůže brát antikoncepci třeba jako já...já teda beru každý den magnesium s B6 a to mi pomáhá

avonoz
13. března • 10:22

po druhém porodu jsem si dost "užila", silné, dlouhé krvácení - jedna kyretáž - děložní polyp. Za měsíc injekce na skončení krvácení, pak další kyretáž....léky vůbec nezabrali.
Jediné, co mi jako 32 leté nabídli byla HA nebo vyjmutí dělohy...
Po nasazení HA jsem bez problémů - ano, vím, že HA úplně tlumí a potlačuje přirozený rytmus, ale díky, TAKOVÝ přirozený rytmus nechci, radši do sebe budu cpát chemii....
Ale zaráží mě, že není způsob, jak to nějak jinak zastavit :(

alca
2. června • 19:09

Já mám výbornou zkušenost s přírodním lékem Agnucaston a Mastodynon. Ten první je na předpis a ten druhý volně v lékárně. Fakt doporučuju.

Alma..
30. května • 9:27

taky beru HA a dokud to pujde, nepřestanu!!
Pane bože, proč na nás ženský je toho navaleno tolik!! Těhotenství, menzes, porody, nemoce od spodku, s prsama, no hrozný!!
Už to píšu po několikáté, až se příště narodim, chci být chlap!!!!!!!!!!!

paula56
27. května • 19:34

... přidávám se k Heligon - mám stejnou zkušenost ... a hlavně ta přesnost díky antikoncepci ...

Heligon
21. května • 14:10

já jsem celé období puberty měla bolesti ... po prvním porodu v 21 letech jsem začala brát antikoncepci - a jako když utne - pravidelné, mírné, zcela bez bolesti :) .....

anežkadvojčata
21. května • 6:53

Ach jo už zase reklama na antikoncepci. Všechny výše zmíněné problémy se dají úspěšně zvládnout i přírodními prostředky. Bylinkami. Mám osobně vyzkoušeno.

Karolka
17. října • 11:03

@anežkadvojčata: Jo, já souhlasím. Mám to taky tak. Antikoncepci neberu. Všechny problémy s MS řeším přírodní cestou. Nejvíc se mi osvědčila houba reishi. Ta mi s těmi problémy opravdu pomohla.

Majki
24. listopadu • 21:43

@Karolka: Karolko, ahoj, prosím o info, kde tu houbu kupuješ? Nebo spíš v jaké formě ji kupuješ a užíváš?

Doporučujeme

Články odjinud