Silně obézní Britka si myslela, že má otravu z jídla. Za chvíli porodila dítě

12 komentářů

lebahu
31. října • 14:21

Mám taky známou, první dítě porodila při "žlučníkovém záchvatu", u druhého zjistila že je těhotná snad v 6 měs.
Přitom není nijak tlustá, kde to první dítě nosila netuším, nebylo na ní nic vidět a holka vážila 3 kila.

andyst
7. října • 13:39

přidávám se-má spolužačka zjistila v 7.měsíci,že je těhotná-udělalo se jí na internátu špatně a vychovatelky ji vzaly na pohotovost.Takže v 2.ročníku byla maminkou

koryska
4. října • 6:48

Neuvěřitelné to je, ale i já znám tady z okolí rovnou 2 případy "nerozeznaného" těhotenství... Jedna skončila přímo na porodním sále :) a druhá byla v šoku, když těhotenství odhalila náhodně ve 27 tt.... ta měla aspoň čas na výbavičku, ta první opravdu porodila zcela nečekaně.

KacaMaV
3. října • 22:27

já jednu takovou potkala přímo v porodnici, byly jsme spolu na pokoji....jak mi bylo po porodu zle, tak jsem se musela smát, když mi to líčila...fakt netušila, do nemocnice jeli, že má asi nějakou koliku a doktor na ni kouknul a doporučil jim odjet radši na gynekologii do prodnice a ona na něj koukala hooodně nechápavě :D ...a přesně jak píšete, menses měla prý rozhozenou, sem tam krvácela a neměla ji pravidelnou už léta, syna už měla velkýho, že ji tohle fakt nenapadlo...až z porodnice sháněla po telefonu základní výbavičku pro miminko...měla krásnou zdravou holčičku, fest štěstí, když za celý těhotenství neprodělala ani jednu prohlídku a nedávala si pozor na nic...navíc pracovala manuálně a poměrně náročně na tahání těžkých věcí. Nejvíc se musím smát když si vzpomenu, jak volala nejbližším - mamince volala, ta ji sprdla, kde je, že ji shání z práce...tak jí to líčila a maminka byla tak perplex, že se zmateně ptala "takže nejdeš zítra do práce?" :D nikdo jí to nevěřil, co telefonát, to přesvědčování, že opravdu nejde o vtip...syn byl taky v šoku, že má najednou ségru...ten to přijal ale zdaleka nejlíp, co si vzpomínám :)

BlanchR
3. října • 20:27

Už jsem o několika takovýchto případech slyšela, dokonce přímo u nás ve městě. A je to opravdu možné. U nás jedna obézní i přes těhotenství normálně menstruovala, občasné pohyby měla za větry a při porodních bolestech si myslela, že má žlučníkový (nebo podobný) záchvat. Jiné ženy mohou mít menstruaci zase tak nepravidelnou, že nějaké to vynechání na pár měsíců ani neřeší.

Beveron
3. října • 19:49

nechutný.

Stefanie
3. října • 19:13

Nějaké divné,už jen to,že neměla menstruaci.Nebo díky tomu,že se tak cpala si myslela,že je snad v přechodu,ale v jejím věku?

Kiikina
3. října • 19:00

Já myslím, že při takové obezitě snad ani žádné pohyby cítit nemohla a menstruace? Kdo ví, jak to s ní měla, tělo určitě při takové váze nemohlo normálně fungovat a menzes třeba měla rozhozené.

pjaja
3. října • 18:23

a co menstruace jako? že by ji celou dobu normálně měla? to se mi nezdá

Jehlička
3. října • 18:19

To přeci není možné že by nevěděla že je těhotná.To dítě se přeci vní muselo hýbat.To si myslela že má větry???

mio1
3. října • 16:39

To je fakt neuvěřitelné.

Milea
3. října • 16:13

To bych fakt nechtěla zažít, doufám, že už takhle "žrát" nebude, že nevěděla, že je těhotná...Přeji zdraví oběma:)

Doporučujeme

Články odjinud