Sílu života naleznete v Believe

Sílu života naleznete v Believe

V květnu přichází Oriflame na trh s novou toaletní vodou Believe. Jde o klasickou vůni, ve které se snoubí květinové vůně s dřevitými a jantarovými tóny. Je založena na okouzlující harmonii exotické turecké růže a jasmínu.

Sílu života naleznete v Believe

V květnu přichází Oriflame na trh s novou toaletní vodou Believe. Jde o klasickou vůni, ve které se snoubí květinové vůně s dřevitými a jantarovými tóny. Je založena na okouzlující harmonii exotické turecké růže a jasmínu. Nejprve ucítíte svěží ovocné tóny broskví a smyslné tóny turecké růže, v zápětí je vystřídá jemná vůně konvalinek, okouzlujícího jasmínu, bílých květů a ylang-ylang. Spodní tóny tvoří ambra a cedrové dřevo z Virginie.

Mystická vůně Believe byla Oriflamu zároveň inspirací k novému charitativnímu projektu "Oriflame dětem". Jedná se o charitativní projekt na pomoc dětem z kojeneckých ústavů, připravený ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové. Oriflame věnuje na konto tohoto projektu 1,- Kč z každého prodaného výrobku, s tím, že 50-ti haléři mají možnosti přispět zákazníci jakéhokoliv výrobku z květnového katalogu Oriflame. Stejnou částkou přispěje i společnost Oriflame a tím tak shromážděnou sumu zdvojnásobí. Předpokládaná částka by měla tvořit 500.000,-Kč.Cílem ozdravných pobytů je poskytnout dětem bez rodičů nejen možnost pobytu ve zdravém prostředí, ale dát jim možnost poznat denní režim dítěte v běžném rodinném prostředí.

Zdroj: Oriflame

Doporučujeme

Články odjinud