SILVIE (37): Přebrala jsem manžela nejlepší kamarádce, nelituji toho

Elynor
21. března • 20:23

Ale no fuj. To se přece nedělá. A taky - proboha, proč? Co si paní Silvie myslí, že tímhle vyhrála? Ten chlap by byl blázen, kdyby se znovu oženil, a ke všem svým nynějším závazkům si pořídil další. Proč by měl chtít druhou manželku a čtvrté dítě? Aby jo padal na hubu, až to bude muset všechno živit? Paní Silvie nemá kde bydlet, žije v domě svých rodičů. Pán se tam za ní nastěhoval patrně jen s pyžamem a kartáčkem na zuby. Tipuju, že má na krku hypotéku na dům, kde žil s manželkou a dětmi. Po rozvodu bude oškubanej jak holoubě, bude mít nemalé alimenty a perspektivu střídavé výchovy. Možná bude dál platit tu hypotéku. Kolik mu asi tak zbude na novou manželku a případné další dítě? A kde a za co hodlají sehnat jiné bydlení, když v té vesnici nemohou zůstat? Na místě rodičů paní Silvie bych se hanbila za takovou dceru a požádala bych ji, ať se laskavě odstěhuje z mého domu i s tím pánem co nejrychleji, protože to odmítám podporovat. Ono mi přijde dost drzé už to, že se tam k nim vůbec nastěhoval. Rozhodně mi to nepřipadá jako růžová budoucnost. Oba mají ještě růžové brýle - chodili spolu pouhé tři měsíce, než se to provalilo. To je strašně krátká doba. Až vyprchá dopamin a serotonin, možná si budou rvát vlasy, co to provedli za pitomost. Budiž jim to přáno. Takhle nevkusně se myslící bytost nechová.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud