SIMONA (39): Partner mě opustil během těhotenství, zocelilo mě to, jsem šťastná

4 komentáře

D0bryDan
28. června • 21:36

Why have a child with such a useless waster, then be surprised when he stays true to form?

Elynor
19. června • 9:56

Klasika - tak dlouho přebírá chlapy, až na ni zůstane někdo pro rodinu a otcovství naprosto nevhodný, ale už běží čas, honem honem chce být matkou. Tak ho donutí mít dítě, přestože on jí to jasně říká, že dítě nechce. Ona si to ale vydupe. Když je po jejím, tak se diví, že dotyčný pán to nakonec nevydýchá a uteče. Sama asi nevyrostla ve zrovna ideální rodině - píše, že její matka "nefunguje" a o otci ani slovo, natož o nějakých dalších příbuzných či sourozencích. Nemá patrně žádný pořádný vzor, jak má/může rodina vypadat. Teď má doma roční batole, ale už je zocelená, a hodlá to dítě chránit před celým světem, jinými slovy vychovat z dcery stejně "úspěšnou" ženu, jako je ona sama. Je hezké, že umí šít, ale v mezilidských vztazích zjevně plave jak volšové dřevo. S tím kasáním se, jak je zocelená a šťastná, bych počkala, až bude dítěti 18 let, a bude vidět nějaký výsledek, teď je na to trošku brzo.

Mamina
27. června • 21:46

@Elynor: Ale paní přece neříká,že střídala chlapy,lezla po barech pro známosti na jednu noc,nebo že se tahala s ženatým milencem. Paní žila se snílkem a nezralým chlapem, který se "tedy obětoval" a neunesl to. Paní přijala situaci tak,jak je,nic po něm nechtěla(objevil se, když byl holčičce rok),snaží se jí uživit sama. A že ji "chrání před celým světem"je normální , dítě potřebuje bezbřehou lásku,aby z něho něco bylo. A jak dnes vypadá podle Vás "normální"rodina? Paralelní vztahy,ženatí milenci,vůbec se neberou,matky samoživitelky,patchvorkové vztahy,děti z prvního, druhého,třetího vztahu,nebo jak? Já paní fandím,nebude to mít jednoduché. A holčička osamělá nebude- školka,škola, kroužky a pokud se jí bude máma věnovat,je to lepší,než uštvaná vyčerpaná máma,co táhne všechno sama protože a žije ve špatném vztahu.

Radna
16. června • 11:58

..."s odstupem roku"..... No, fajn, že si paní připadá zocelená, ale rok není u dítěte nic. Když zůstane s holčičkou sama i dále, tak po sedmi letech třeba může hodnotit...

Doporučujeme

Články odjinud