SIMONA (50): Začalo to sexem a jsme spolu pětadvacet let!

9 komentářů

Anonymizovaný
28. září • 12:35

Miluji ho již osm letJsem vdaná a mám přítele-milence, kterého miluji již osm let. On je také ženatý, scházíme se jednou týdně. Bohužel jsem se do něho naprosto zbláznila a zamilovala se. Můj postoj z mé strany se za celou dobu našeho přátelství vůbec nezměnil. Zdá se mi, že ho miluji čím dál víc. Zdá se mi, že já ho miluji víc, než on mě. Ale myslím si, že proč měřit. Je i o dost starší než já. Je to slušný člověk, i když podvádí svoji ženu a já svého muže. Měla jsem velké starosti se synem (30 let) a pak s mladším synem (18 let), neměla jsem v otcech synů žádnou podporu, spíš naopak, byla jsem takzvaně na dně, cítila jsem se jako ta poslední v řadě. I když mám práci, která mě baví a mám na starost kolektiv lidí, kteří mě mají rádi. Můj přítel mi pomáhal i s dětmi a ještě dospělou dcerou. Je to člověk, který mě možná zachránil. Naučil mě šetřit a mít zdravý pohled na svět. Koupil mi kytaru, na kterou se učím hrát. Jsem šťastná, ale i nešťastná, protože vím, že nikdy nebudeme spolu. Až možná po smrti. Kdo se dostal do podobné situace jako já, doporučuji, neptat se, zda vás miluje, čerpat z toho co je a radovat se z toho, co ten vztah dává. Jsem vděčná za každou chvilku s ním. Pak věřte, nevěřte, mohu doma fungovat a starat se o rodinu. Přítel mi dává to, co se mi nedostává doma. Tak je tomu pravděpodobně i u něj. Moc mě naučil. Nikdy bych si nepředstavovala, že budu žít takovýto dvojí život. Chtěla jsem být dobrá, věrná, manželka, hlavně dobrá máma. Asi tomu tak vždycky nebylo, ale v životě jsem se chovala tak, jak jsem nejlépe uměla.

Anonymizovaný
22. srpna • 1:09

U nás to končí sexem a je to už padesát let! Čau. Tak za dvacet pět let,jo?

IrenaP
22. srpna • 1:40

@Anonymizovaný: Tak za dvacet pět let,souhlasím. :laska:

Rambíša
21. srpna • 15:19

Tak se mi zdá,že tenhle příběh byl nedávno ve Vlastě...No,dějí se různé věci na světě,tak proč ne tohle v článku.Já osobně bych za mlada nikdy nešla na sex bez antikoncepce,a taky ne s nějakým neznámým...

Elynor
21. srpna • 7:51

Ovšem na místě pana Libora bych rozhodně nebyla tak důvěřivá. Slečna si odletí do Kanady a po měsíci je najednou těhotná, to by dneska přímo volalo po testu DNA, protože ten sex na jednu noc přece klidně mohla praktikovat i v Kanadě. Před 25 lety to testování ale ještě nebylo tak dostupné, a kdo ví, možná byl chlapec opravdu zamilovaný a bylo mu to fuk, hlavně že ji ulovil. A jí se to hodilo, protože Kanaďana by neuhnala, a dle hesla lepší vrabec v hrsti... A dneska už je to stejně jedno, když je ten potomek dospělý.

Anonymizovaný
20. srpna • 13:49

Moje kamarádka je po sexu na jednu noc, kdy přišla o panenství, v manželství už 45 let.

Anonymizovaný
20. srpna • 13:32

Autor článku by si mohl zopakovat češtinu.

Anonymizovaný
20. srpna • 12:36

Ano , tomu věřím, sama jsem se znala s mužem 3měsíce , když jsme spolu začali žít. . Dítě přišlo až po 2letech. Letos tomu je 48let. Byly časy zlé i ty krásné , teď už jen hezké. Vše jsme ustáli. Snad je třeba nemít jen růžové brýle. Koukat na svět střízlivě. Máme dva vnuky a ti jsou už dospělí. Možná se dočkáme i pravnoučat , zatím hoši nikam nepěchají a ještě studují. :-)

Elynor
20. srpna • 12:16

Proč by ze sexu na jednu noc nemohl vzniknout vztah a láska? Když může vzniknout z toho, že slečna poleje pána colou, jak se tu v jednom článku psalo ]:-D

Doporučujeme

Články odjinud