Simona Krainová se v manželství cítí dospěle

Simona Krainová se v manželství cítí dospěle

"Nemám pocit, že by se něco zásadního změnilo," reagovala modelka a moderátorka Simona Krainová na otázku, jak se cítí jako čerstvá novomanželka. "Kromě oslovení paní a prstýnku na ruce opravdu žádné změny nepociťuji. Možná jen to, že se poprvé v životě cítím dospěle", dodala.

Simona se provdala za svého přítele, moderátora Bořka Slezáčka, před více než dvěma týdny na zámku v Hradci nad Moravicí nedaleko Opavy.

Nejvíc Simonu zaskočí, když ji lidé oslovují jako paní. "Pořád ještě nevěřím, že mluví na mě. Oslovení paní Krainová zní strašně seriózně", říká třicetiletá topmodelka. Manželství prý oba berou opravdu váženě a je jim jasné, že po hádce nebo při řešení problémů už nejde prásknout dveřmi, jako kdyby spolu "jen" tak chodili. Čerstvého manželství si oba užívají, nejvíc je baví oslovovat se manželko a manželi, ale Simona počítá s tím, že problémy nastanou.

"Každodenní život s sebou problémy přináší a v manželství se musí řešit. Myslím, že jsme na to oba připraveni," míní Simona.

"Manželství si totiž moc vážíme a teď mám pocit, že když o Bořkovi řeknu, že je můj manžel, tak to zní krásně a seriózně, a dokazujeme tím, že náš vztah bereme velmi opravdově," pochvaluje si Simona první novomanželské týdny. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud