Skupinu Žáha už nelze zastavit aneb večer plný funky a soulu

Skupinu Žáha už nelze zastavit aneb večer plný funky a soulu

Po úspěšném účinkování na jednom z největších hudebních festivalů v Evropě, budapešňském Pepsisziget, chystá soul-funková formace Žáha pro všechny příznivce živé hudby další šokující překvapení.

Skupinu Žáha už nelze zastavit aneb večer plný funky a soulu

Po úspěšném účinkování na jednom z největších hudebních festivalů v Evropě, budapešňském Pepsisziget, chystá soul-funková formace Žáha pro všechny příznivce živé hudby další šokující překvapení. Potom, co během září natočila ve studiu svoji novou desku Soul Machine ( Sony Music/Bonton ), která se chystá na trh v příštím roce, předstupuje před publikum s novým koncertním programem. Nejedná se o tradiční koncertní vystoupení, ale o komponovaný večer plný funky a soulu.
V prostoru Lucerna Music Baru nečeká na účastníky večera příliš prostoru k vydechnutí. 

Párty odstartuje dvojice DJ´s Maceo & Black, známá posluchačům rádia Limonádový Joe jako dvojice autorů pořadu Groove. Po aperitivním setu soulových a funkových skladeb jejich výběru, přeladí na komornější notu Brixiho akademický sbor pod vedením Jiřího " Šlupky " Svěráka. Jejich vystoupení nás zavede do mississipské delty, kolébky blues, pramáti funku. Zpět do současnosti se pak přeneseme s dvojicí interpretů Kubou Soucheckem a Radimo Vychopeněm. Prvně zmíněný, hráč na gramofony, namíchal pro tuto příležitost speciální funkový set, který podpoří jeho partner živě na saxofon. Večer vyvrcholí koncertem skupiny Žáha. Jak už bylo výše řečeno, představí zbrusu nový program, ve kterém premiérově zazní skladby z alba Soul Machine.

Příznivci kapely se dočkají i starších skladeb v unikátních aranžích. Poprvé skupina vystoupí se svou dechovou sekcí "Pleš Horns". Můžeme se těšit i na několik vzácných hostů, Imrana Mussu Zangiho na perkuse. Mezi jednotlivými výstupy poběží videoprojekce, speciálně připravená pro Soul Machine Night. Na programu je netradiční osvětlení a pyrotechnické efekty. O půlnoci čeká na všechny účastníky noci překvapení...Po koncertě bude pokračovat taneční groove párty v režii dj´s Maceo & Black až do brzkých ranních hodin. Kdo se nebojí tančit a bavit se na plný plyn, ten je zván na vysokofrekvenční večer SOUL MACHINE NIGHT do Lucerna Music Baru (Vodičkova 36, P-1) ve středu 10.10.01. Večer začíná v 19.50 hodin. Vstupné je 100,-.

Další informace hledejte na adresách:
http://www.zaha.cz
http://www.musicbar.cz

zdroj: www.joesgarage.cz

Doporučujeme

Články odjinud