Skutečné ženy mají křivky aneb prádlo pro ženu, jako jste vy

Skutečné ženy mají křivky aneb prádlo pro ženu, jako jste vy

Šest žen, šest různých typů postav, šest různých věkových kategorií. Taková je podzimní kampaň britské značky Marks & Spencer, která propaguje novou linii tvarovacího spodního prádla.

Kolekce odkazuje k létům padesátým, kdy byly v módě vyztužené korzetové podprsenky, elastická kombiné a kalhotky s vysokým pasem.

Už naše babičky věděly, že bez řádného spodního prádla žádné šaty nesedí dobře a že jen to správně zvolené prádlo dělá každou ženu krásnou.

Marks & Spencer představuje právě teď spodní prádlo pro ženy všech běžných konfekčních velikostí a v žádném případě nezapomíná na ženy plnějších tvarů. I ženy s velikostí 44 nebo 46 totiž mohou být svůdné!

Korzety vytvoří nádherný dekolt, podprsenky dodají křivkám na půvabu a kalhotky vytvarují okouzlující pozadí. I když značka v minulosti s oblibou používala k propagaci svých kolekcí známé tváře, jako například Twiggy, nyní role modelek svěřuje obyčejným ženám. Kampaň se totiž nese v duchu sloganu: For Every Woman You Are – pro ženu jako jste vy.

Foto: www.dailymail.co.uk

Doporučujeme

Články odjinud