Skutečné ženy přiznaly: Zkusily jsme swingers party. Co to s námi udělalo?

6 komentářů

GeorgiK
14. března • 20:04

Nejvíc mě dostal ten nadpis. To máme chápat jak?
Že tyto “skutečné ženy” nejsou přeoperovaní chlapi?
Anebo, že ta, která nechodí na swingers a neroztrubuje to, není “skutečná žena”?
Neuškodilo by, kdyby redaktoři přemýšleli nad tím, co vlastně píšou a jak to působí na čitatele.😖

Linda
30. října • 10:45


Tohle je presne po cem muzi touzi,........ kor kdyz uz to jednou zazili.Az se vam priste nebude chtit a odmitnete s nim jit, tak si vas manzel najdetajne jinou parnerku, ktera s nim rada pujde.

5. listopadu • 15:12

@Linda: A pak si položte otázku,zda chcete s takovým partnerem být,co vás s ním čeká a pečlivě si rozmyslete,zda raději nesbalit kufry a neodejít hledat někoho,s kým budete kompatibilnější. Rozhodně tento není partner do nepohody, maximálně kamarád s výhodou a na krátkou dobu. Jde o to,jak chcete žít

Jariska
27. října • 13:06

Tomu se spravne rika dekadence spolecnosti. Kdyz budou mit ucastnici tehle 'radovanek' stesti, prinesou si domu pouze filcky.

Elynor
27. října • 18:59

@Jariska: ... a tomuhle se říká prudérní předsudky. ]:-D Účastnící těchto radovánek jsou možná ve většině víc zodpovědní než ti, co tam nechodí.

128
3. března • 22:40

@Elynor: Není třeba hned urážet,doba se mění,Jariska jen vyslovila názo,tak proč hned puritán. A pro doplnění -například ve francouzské literatuře se tomu kdo se díval na sexující dvojici říkalo voyeur (nebo dokonce vilain) a psychiatrie to přijala.

Doporučujeme

Články odjinud