Skvělá pomůcka na výuku lyžování

Skvělá pomůcka na výuku lyžování

Naučit malé děti lyžovat je velice těžké a namáhavé. Malé lyžičky nechtějí poslouchat. Stále se dětem nožičky rozjíždějí. Velkým pomocníkem je malý zlepšovák nazvaný TRY-SKI.

TRY-SKI je učební pomůcka, která za pomoci kulového kloubu udržuje špičky lyží u sebe. Lyžování se tím stává jednoduchou a bezpečnou činností pro začátečníky v každém věku. Špičky lyží se tak nikdy nerozjíždí a děti krásně udržují plynulou jízdu.

Lyžař se od začátku nemusí bát, že by se jeho lyže překřížily nebo nekontrolovaně rozjely do stran. Jeho první zkušenosti s lyžováním tak nejsou poznamenány typickými pády, tak jak je známe z výuky začátků lyžování bez použití Try-ski. Rodiče již nemusí své děti při jízdě držet, nebo je vozit mezi koleny.

Pomůcka vám umožní naučit se základy lyžování jak v paralelním postavení, tak v pluhu. Při paralelním postavení lyží Try-ski udržuje standardní šíři stopy. Try-ski nutí při roztažení nohou bezděčně pokrčit kolena, což lyžaře přivede do pozice pluhu a způsobí přirozený brzdivý efekt postavením lyží na hrany. Přitom Try-ski dává lyžařům-začátečníkům pocit jistoty, neboť nehrozí nebezpečí, že se lyže nekontrolovaně rozjedou.

Přenesení váhy a pokrčení kolena nad zatíženou lyží postačí k tomu, aby lyže automaticky vyjely požadovaný oblouk. Kulový kloub a určitá vůle v ose umožňují nadzdvižení patek lyží podle libosti.

TRY-SKI se nasazují na špičky lyží. Kloubem se pak lyže propojí. V případě potřeby je možné jednoduše hůlkou kloub rozpojit.

TRY-SKI je zhotoven z umělé hmoty DELRIN, která byla zvolena díky jejím výtečným vlastnostem. DELRIN je odolný proti slunečnímu záření, má výtečnou pevnost kombinovanou s pružností (zejména pro zapínaní a rozepínání kulového kloubu). TRY-SKI je odolný vůči rozlomení a tuto vlastnost neztrácí ani za vysokých mrazů.

Soutěž o TRY-SKI

Nyní máte možnost vyhrát tuto skvělou pomůcku. Odpovězte správně na soutěžní otázku. Nápovědu hledejte na stránkách dovozce www.tryski.cz Soutěž je ukončena. Vyhrává: sjp.carrie

Doporučujeme

Články odjinud