Slabé stránky podle hvězd: V čem je které znamení naprostý břídil

Slabé stránky podle hvězd: V čem je které znamení naprostý břídil

Každý z nás má své slabé stránky. Někdo se nedokáže sbalit, někdo po sobě nic neuklidí, někomu dělá problém zaplatit včas za energie. Podle astrologie existují typické nedostatky pro jednotlivá znamení zvěrokruhu. Jaké jsou tedy slabiny Kozoroha nebo Vodnáře? A platí to i pro vás?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jeden den jen tak lenošit

Beran je velmi aktivní znamení. Jedna akce ještě není u konce a už plánuje další. V jednom dni klidně podnikne tři různé aktivity. Vpodstatě nedokáže nikdy úplně vypnout. Dovolená nebo volný víkend v lázních či ve wellness? Díky, ne. Raději kolo nebo túra.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Odejít z večírku, když je v nejlepším

Býk si rád užívá a vše si potřebuje vychutnat do posledního okamžiku. Tedy nejen dovolenou, ale i večírek nebo víkend na horách. Ještě je co k pití? Jsou teprve čtyři odpoledne? Ještě nepojedeme z víkendu domů, stačí, když tam budeme pozdě večer.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Rozhodnout se, co si vzít na sebe

Jste Blíženec nebo máte zrozence tohoto znamení ve svém okolí? Pak to určitě znáte: Jít na večírek nebo na ples znamená nekonečné minuty i hodiny před zrcadlem, kdy zoufale přemýšlíte, který model je ten nejlepší. Jak moc si Blíženec komplikuje svou nerozhodností život!

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Podělit se o čokoládu

Co se týče jídla, mají Raci problém se rozdělit. Hlavně když se jedná o mlsání a různé dobroty. Chcete si večer pustit hezký film? Pokud máte po svém boku zrovna Raka, pak si k televizi raději vezměte svou vlastní tabulku čokolády.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Odejít z domu nenalíčená

Lev je jak známo rád středem pozornosti. Proto je jasné, že vždy musí vypadat naprosto dokonale. I když jde třeba jen s odpadky. Člověk nikdy neví, koho by u těch popelnic mohl potkat…

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Při vystoupení improvizovat

Panna je perfekcionistka. Proto musí mít vše do posledního detailu naplánované a připravené. Když se pak těsně před akcí něco změní, úplně ji to vyvede z míry. Proto každá přednáška, veřejný projev musí být napsaný předem. A tak to má Panna se vším.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zůstat v klidu, když spadne počítač

Když se objeví problém, Váhy nedokáží zůstat v klidu. Je to velmi schopné znamení, ale vyrovnanost nepatří zrovna k jejich silným stránkám. Přestal fungovat internet? Zachraň se, kdo můžeš. Abyste se nestala hromosvodem jejich vzteku.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Neumí odpouštět

Štír to nemyslí zle, ale prostě má sloní paměť a každou sebemenší křivdu si pamatuje. A má potřebu ji vracet. Vy už jste dávno zapomněla, že došlo k nějakému sporu či konfliktu a pak vás překvapí, když po několika dnech Štír zaútočí. Ale to je jen pomsta za utrpěnou křivdu.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vymýšlet si v životopise

Pokud Střelci něco neumí, pak je to lhaní. A je jedno, zda z očí do očí v běžném životě nebo v dokumentech. Pokud žijete se Střelcem, tak si můžete být jistá, že vás nebude podvádět.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zeptat se na cestu

Obecně s tím mají problém muži: Zeptat se na cestu je pod jejich důstojnost. I kdyby měli bloudit na jednom místě zcela zbytečně hodinu. Pánbůh zaplať, že byla vymyšlena navigace. Ne všude ale pomůže, a tak pořád zůstávají pro Kozorohy nebezpečné oblasti: Zeptat se v hobymarketu, kde mají vypínače? Štětce? Tak s tím mají kardinální problém nejen muži, ale i ženy narozené v Kozorohu.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vydržet jen v jednom milostném vztahu

Stálé vztahy nejsou nic pro Vodnáře. Vyhovuje mu, když chodí s několika lidmi najednou. Pouze jeden stálý vztah mu připadá příliš nudný. Pokud už se přece jen odhodlá k uzavření sňatku, bude s tím ale pěkně dlouho otálet.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Udržet si peníze

Peníze pro Ryby nemají žádnou hodnotu, a tak se lehce stane, že je utratí bez velkého přemýšlení za hlouposti. Na jednu stranu jsou Ryby díky tomu velkorysé a rády vás pozvou na večeři, pak jim ale nezůstane na nájem. Proto potřebují někoho, kdo by jim pomohl s hospodařením.

Doporučujeme

Články odjinud