Zalando 2140 Kč Foto: Archiv firem

Zalando 2140 Kč Foto: Archiv firem

Zlaando 2140 Kč Foto: Archiv firem
Zalando 599 Kč Foto: Archiv firem
Zoot.cz 819 Kč Foto: Archiv firem
Mango 599 Kč Foto: Archiv firem
41
Fotogalerie

Slaměné kabelky jsou letní povinnost: Kam je nosit, jak je sladit a kde mají nejhezčí?

Přírodní materiály jsou čím dál víc oblíbené a to se týká i slaměných kabelek, jež bývají nejvytíženější právě v létě. Dříve se nosily především na pláž, dnes už s nimi můžete vyrazit i do města na schůzku či na večeři, případně na koncert nebo festival. Jaké se letos nosí? Inspirujte se v galerii v úvodu článku.

Květy jsou ideální

Co se týče velikosti, je jen na vás, jakou si vyberete. Chcete-li, aby se do ní vešel nákup, případně ručník a nezbytnosti na pláž, pořiďte si velký shopper, pokud chcete kabelku především na parádu, volte menší velikosti. Můžete zůstat čistě u slaměného designu, skvěle však vypadají i popruhy a řemínky z kůže, případně látkové zdobení nebo střapce.

Slaměné kabelky pak vypadají báječně v kombinaci s letními květovanými midi či maxi šaty i sukněmi, hodí se ale také k džínovým šortkám. Ve městě se nebojte přidat je mimo jiné i ke košilovým šatům, oversized sakům nebo i k džínům či širokým kalhotám v kombinaci s jednoduchou košilí. Na nohy se k nim hodí sandálky, pantofle, žabky, ale i boty na klínku nebo třeba espadrilky.

Jak si vybrat šaty pro každou postavu? Podívejte se na video:

Inspiraci najdete v naší galerii v úvodu článku!

Doporučujeme

Články odjinud