Slávek Boura nezneužívá svou sbírku motýlů

Slávek Boura nezneužívá svou sbírku motýlů

Moderátor Slávek Boura (43), jinak manžel stejně populární Markéty Mayerové, vlastní pozoruhodnou sbírku motýlů. Má v ní dokonce i některé vzácné kusy, z jejich krásy se však dělí jen s rodinou či nejbližšími přáteli. Dívky, jak velí tradice na to, aby jim ukázal sbírku motýlů rozhodně nezve a prý ani nikdy nezval.

Slávek je charismatický muž s uhrančivýma očima a když mu maminka dala v šestnácti letech prvního vypreparovaného motýlka, tak prý to rozhodně nebylo proto, aby měl záminku ke svádění žen.

"Navíc mi to přišlo strašně banální, lákat holky na motýly. Já jsem se snažil zapůsobit zpěvem, kytarou a okouzleným pohledem. Většinou to zabralo. Teď jsem po druhé ženatý, mám spokojené manželství a už nepotřebuji lákat dívky," svěřil se Slávek, který vystudoval sociální pedagogiku na Karlově univerzitě.

Moderátor také přiznává, že na něj Markéta zdravě žárlí a občas mají "italskou" domácnost, takže by si něco takového ani nedovolil. Zcela pragmaticky pak dodal, že proto, aby mu jeho kouzelnou sbírku barevných motýlů nezlikvidovala. A dodává, že jsou spolu s Markétou členy místního zastupitelstva v obci Dolní Břežany, kde bydlí, a tak si nějaké excesy ani nemohou dovolit.

Doporučujeme

Články odjinud