Miranda Kerr

Miranda Kerr

Giselle Bündchen
Karlie Kloss
Emily Ratajkowski
Tyra Banks
18
Fotogalerie

Slavné tváře bez make-upu: Krásky nebo příšerky?

Víte, jak vypadá Sharon Stone, Gwyneth Paltrow nebo Miley Cyrus mimo záři reflektorů? Velkým trendem sociálních sítí se staly fotografie bez make-upu, nejlépe po ránu. Hromadně se toho chytly slavné hvězdy, které jsou veřejností často osočovány z toho, že bez Photoshopu a tuny líčidel by se přinejmenším ztratily v davu, a sdílejí odlíčené fotky po ránu ostošest. Ne vždy je to ale hezká podívaná.

Potřeba ukázat svou „pravou“ tvář se projevila u celebrit napříč profesemi. Selfíčka sdílejí modelky, zpěvačky i herečky. Nutno dodat, že co se týče modelek, jde ve většině případů skutečně hovořit o přirozené kráse. Svoje kouzlo bez make-upu neztratila topmodelka Gisele Bündchen, Karlie Kloss, Miranda Kerr ani Emily Ratajkowski.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Protipólem k nim je ale jedna z prvních topmodelek Tyra Banks, která má dokonce vlastní reality show Amerika hledá topmodelku, kde rozhoduje o tom, které dívny mají na dráhu modelky. Při pohledu na její odlíčenou tvář se ale spíš vyděsíte. Strašidelný dopad se Tyra nejspíš snažila zmírnit rádoby roztomilým „ksichtíkem“, body jí však lze přičíst jen za odvahu.

I mezi herečkami a zpěvačkami se dají nalézt skvosty. Na ulici byste pravděpodobně nepoznali Beyoncé ani barbadoskou krásku Rihannu, příliš podobná si není ani zpěvačka Alicia Keys nebo herečka Sofia Vergana. Naopak krásnými přirozenými rysi vynikají například herečky Jessica Biel a Megan Fox, či zpěvačky Jennifer Lopez a Tylor Swift. Překvapila i Victoria Beckham, které to bez make-upu sluší. Ostatně – posuďte sami v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud