Nicole Kidman miluje potápění se žraloky

Nicole Kidman miluje potápění se žraloky

Reese Witherspoon ráda tančí hip-hop
Kristen Stewart umí žonglovat
Angelina Jolie sbírá nože a dýky
Cameron Diaz jezdí na snowboardu
8
Fotogalerie

Slavné ženy a jejich záliby: Čím se krásky baví ve volném čase?

I když jsou slavné herečky a modelky neustále velmi vytížené, občas si ve svém nabitém programu najdou chvíli, aby se mohly věnovat tomu, co je opravdu baví. Jak tráví volný čas Nicole Kidman, Reese Witherspoon nebo Claudia Schiffer?

Nicole Kidman

Něžná herečka se nezdá, ale umí pilotovat letadlo! Má ve svém vlastnictví soukromý tryskáč a čas od času se ráda proletí sama. Dalším jejím adrenalinovým koníčkem je potápění se se žraloky. Aby tyto nebezpečné záliby vykompenzovala, sbírá ve svém volném čase hebrejské mince a píše příběhy. Na sbírky motýlů ji ale nikdo nenaláká, z těch má totiž fobii.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 8

Reese Witherspoon

Pravá blondýnka a držitelka Oscara za roli June ve filmu Walk The Line miluje vaření a aranžování jídla. Svými výtvory se často chlubí na svém profilu na Instagramu, kde můžete její fantazii obdivovat. Miluje také tanec a ačkoliv byste to do ní neřekla, nejvíc ji baví hip hop.

Pokračování 3 / 8

Kristen Stewart

Oblíbená upírka Bella z trilogie Stmívání se doma baví pečením sladkostí. Jestli je tak ráda i jí, není známo, na její postavě to každopádně není znát. Má talent i na zpěv a ráda se sama doprovodí hrou na kytaru. Umí hrát dokonce i na trumpetu! A aby toho nebylo málo, skvěle jí jde také žonglování.

Pokračování 4 / 8

Angelina Jolie

U Angeliny by si člověk myslel, že jedinými jejími koníčky je péče o její děti a zachraňování světa, ale sexy herečka má i jedno nebezpečné hobby. Miluje totiž nože a vlastní rozsáhlou sbírku. Svou první dýku dostala už v jedenácti letech! Kvůli dětem má ale své milované nože pečlivě pod zámkem.

Pokračování 5 / 8

Cameron Diaz

Na vypracované postavě blonďaté herečky je znát, že na sobě maká. Má ale to štěstí, že sport je zároveň jejím velkým hobby. V zimě nejraději tráví čas na zasněžených sjezdovkách, kde se oddává jízdě na snowboardu, v létě vymění „prkno za prkno“ a je často k vidění v mořských vlnách se svým surfem.

Pokračování 6 / 8

Mila Kunis

Mila Kunis musí být snem každého počítačového maniaka. Nejenže je krásná a sexy, ale navíc miluje sci-fi seriál Star Trek! Aby toho nebylo málo, volný čas také ráda tráví hraním videoher. Hře World of Warcraft dokonce propadla natolik, že jí hrozila odvykací kúra.

Pokračování 7 / 8

Susan Sarandon

Herečka Susan Sarandon si ze svého největšího koníčku udělala byznys. Stále skvěle vypadající hollywoodská hvězda totiž miluje ping pong, a proto si před devíti lety otevřela v New Yorku pingpongový klub. Měla úspěch a nyní už má klub pobočky i v San Francisku, Torontu, Los Angeles a v Chicagu.

Pokračování 8 / 8

Claudia Schiffer

Jedna z nejslavnějších topmodelek světa Claudia Schiffer má hobby, které byste do ženy jejího ražení pravděpodobně vůbec neřekla. Německá kráska totiž miluje pavouky! Věnuje se intenzivně arachnologii, pavouky sbírá a vystavuje si je u sebe doma. Prý ji tito tvorové, které většina žen nesnáší, fascinují a hodlá i nadále pokračovat v rozšiřování své sbírky.

Doporučujeme

Články odjinud