Brad Pitt se nebál zariskovat, opustit bezpečně nalajnovanou budoucnost a jít si za svým snem Profimedia

Brad Pitt se nebál zariskovat, opustit bezpečně nalajnovanou budoucnost a jít si za svým snem Profimedia

Její život byl jedno velké dobrodružství a rozhodně nebyl jednoduchý. A podívejte se, kde dnes Tina Turner je Profimedia
Miley Cyrus se nejprve proslavila jako Hannah Montana, pak ale živila svou slávu provokacemi  Profimedia
Christina Applegate se proslavila seriálem  Ženatý se závazky. Zde na fotce zcela vpravo v komedii Prostě sexy Profimedia
Christina Applegate ve snímku Přežít Vánoce Profimedia
10
Fotogalerie

Slavní Střelci Brad Pitt, Tina Turner, Jovovich. Jak jim pomohly hvězdy ke slávě?

Střelci jsou dobrodruzi, kteří rádi poznávají nové věci i země. Jsou to velmi často velcí vizionáři a taky tvůrci ideálů. Život touží prozkoumat a mají nos na nové příležitosti. Nebojí se chytnout štěstí za pačesy, proto bývají velmi úspěšní. Nebojí se riskovat, nepropadají smutku či skepsi, a když se něco nepodaří, zvednou se a jdou dál. Potřebují hodně nezávislosti, aby byli spokojení.

Střelci jsou lidé velmi přátelští a sebejistí. A když s nimi chvíli jste, zjistíte, že je s nimi také velká legrace. Herecký talent v sobě nezapřou a dokážou na vás „uhrát“ cokoli. V jakémkoli prostředí se dokážou pohybovat lehce a bez problémů, jsou šarmantní a velmi přátelští. Mají jen takovou menší vadu – chtějí v životě všechno zkusit a otestovat a být tedy neustále tam, kde se něco děje. Mají rádi módu a někdy působí namyšleně. Často taky slibují, ale sliby pak nesplní. Každopádně, mezi jejich pozitivní rysy patří nadšení, optimismus a nezávislost. Jak tyto vlastnosti pomohly slavným osobnostem prosadit se? 

Pokračování 2 / 9

Brad Pitt (18. 12. 1963)

Držitel Zlatého glóbu za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli za snímek Dvanáct opic měl v životě spoustu příležitostí, kterých dobře využil. A jako typický Střelec miloval dobrodružství. Přestože žil zpočátku jako spořádaný chlapec a student, těsně před dokončením Univerzity v Missouri dostal šílený nápad a odjel jen s pár věcmi autem do Los Angeles, kde se toužil stát zpěvákem nebo hercem. Jeho hezká tvář i talent ho nakonec dostaly tam, kde je. Pokud jde ale o štěstí, on sám říká, že štěstí se přeceňuje. „Spokojenost, vnitřní klid – to jsou mnohem realističtější cíle.“

Pokračování 3 / 9

Tina Turner (26. 11. 1939)

Téhle „rockové babičce“, jak se jí říká, bude právě teď 80. Je to ale pořád sexy ženská. Její život byl jedno velké dobrodružství a rozhodně nebyl jednoduchý. Jako každý Střelec se ale nebála riskovat a hledat štěstí jinde. Narodila se s hlasem, který byl darem od Boha, a plně svého talentu využila. Střelkyně rády pomáhají lidem kolem sebe, a to taky dlouho dělala pro svého prvního manžela, který ji ale týral. Trvalo dlouho, než našla odvahu se rozvést. Jako všechny ženy Střelkyně je otevřená a bez předsudků, ostatně to potvrdila ve svých třiasedmdesáti letech, kdy se nechala vyfotit pro titulku Vogue a stala se nejstarší celebritou v historii! V současnosti žije ve Švýcarsku a vzdala se dokonce amerického občanství.

Pokračování 4 / 9

Miley Cyrus (23. 11.1992)

Herečka, zpěvačka a textařka, která je známá hlavně díky účinkování v seriálu Hannah Montana, kde ztvárnila hlavní roli. Tahle žena byla vždycky velmi nespoutaná a užívala si, co to šlo. Předsudky nemá téměř žádné, ostatně to žádný Střelec. Touží a prahne po nových zkušenostech, což „předvedla“ i před časem po rozchodu s manželem, kdy si na nějaký čas začala románek s ženou. Bez studu se nechává fotit v různých pózách a je jí jedno, co si o ní druzí povídají. Ženy Střelkyně potřebují k lásce také přátelství, a to o ní platí stoprocentně. Známá skandalistka nevynechá žádnou aktivitu a nepohrdne žádným večírkem, ostatně jako každý Střelec.

Pokračování 5 / 9

Christina Applegate (25. 11. 1971)

Herečka, která se doslova ze dne na den stala slavnou díky roli Kelly v seriálu Ženatý se závazky, svoji šanci nenechala ležet ladem. Šla tvrdě za svým a úspěch ji neminul. Objevila se v romantické komedii Prostě sexy, kde si zahrála s nejlepší kamarádkou Cameron Diaz, taky si střihla roli sestry Rachel v Přátelích (Amy) a získala za ni cenu Emmy. O jejích hereckých kvalitách svědčí spousta cen a nominací. Dělá to, co chce a co ji baví (ostatně jako každý v tomto znamení), důležitá je pro ni svoboda v myšlení a názorech. Je vegetariánka a náruživá bojovnice za práva zvířat a taky se aktivně podílí na kampani v prevenci rakoviny prsu.

Pokračování 6 / 9

Britney Spears (2. 12. 1981)

Už je to více než dvacet jedna let, kdy zazpívala hit Baby One More Time a dobyla svět. Přestože jako holčička byla slušňačka, jako sexy zpěvačka už ráda provokovala. Ostatně, nebyla by správný Střelec, kdyby netoužila po dobrodružství a svobodě. Vyzkoušela si kde co včetně drog a alkoholu, pobývala i v léčebně. Oholila si hlavu, pokusila se o sebevraždu a na svědomí měla i požár! Omylem tehdy podpálila byt svého bratra, když nechala hořet zapálenou svíčku před ventilací. Střelci jsou také velmi empatičtí a přátelští, její největší kamarádkou je herečka Natalia Portman, s níž se zná od deseti let. Nuda s ní tedy rozhodně není. Mimochodem, víte, že si dopisovala s princem Williamem? A její motto? „Úspěch je pro mě stav mysli. Mám pocit, že úspěch není o dosažení něčeho, je to o tom, aby byl člověk spokojený s tím, kdo je.“

Pokračování 7 / 9

Milla Jovovich (17. 12. 1975)

Herečka, která zazářila ve filmech Pátý element, Past či Johanka z Arku, se narodila na Ukrajině herečce a lékaři. Jako správný Střelec je velmi činorodá, a těžko říct, kde je skutečně nejúspěšnější. Kromě toho, že hraje, se věnuje taky zpěvu a módě (navrhla kostýmy do filmu Úsměv Mony Lisy). Střelci se vždy raději vyhnou práci, která je nebaví, a jak vidno, Milla se tím řídí. Vždy říkala, že pokud má člověk aspoň trochu talentu, musí ho využít. A ona ho využila vrchovatě. Na druhou stranu přiznává, že ona sama v životě nedostala nic zadarmo a vždycky musela tvrdě bojovat. Možná není dokonalá herečka, ale úspěšná rozhodně je. Její motto? Budoucnost bude taková, jakou si ji sami uděláte.

Pokračování 8 / 9

Katie Holmes (18. 12. 1978)

Poprvé na sebe upozornila rolí v seriálu Dawsonův svět, později jako manželka slavného Toma Cruise. Střelci se vyznačují mimo jiné idealismem a upřímností, snad proto se vrhla do vztahu se známým scientologem po hlavě. Uvěřila všemu, a přestože byla katolička, po svatbě s Cruisem se připojila ke scientologické církvi. Střelkyně jsou ale taky nezávislé ženy a partnerovi se jen tak nepodřídí. I proto se možná nakonec Katie raději rozvedla, než by dělala to, co chce jen on. Pracuje tvrdě, ale užívá si také rodinné pohody. Ostatně, pokud jde o priority, jasně říká: Myslím, že důležité hlavně je, aby se dítě cítilo milované. A to je samo o sobě dobré. Moje máma vždycky říkala: Nikdo tě nemá rád tak, jako tvoje matka.

Pokračování 9 / 9

Vlastimil Brodský (15. 12. 1920 – 20. 4. 2002)

Byl to takový napohled nesmělý miláček, který ale ženy přitahoval jako med vosy. Ovládl divadlo i film a televizi. Milovaly ho i děti jako rozhlasového skřítka Hajaju. V životě se mu sice dařilo, ale jeho duše byla rozháraná. Střelci touží po pravdě a taky uznání, a toho se mu dostalo za života spousty. Střelci se také dívají na život idealisticky. Nesnášejí intriky a jsou taky plní šarmu, což právě úspěchem u žen herec jasně prokázal. V ženách vyvolával touhu o něj pečovat, ale také byl mimořádnou osobností. Dlouho se nemohl smířit s tím, že ho opustila Jana Brejchová kvůli Jaromíru Hanzlíkovi, a možná to ho zlomilo a dostalo do depresí. Jeho motto? Myslím, že člověk si má z věcí, na které je krátký, dělat srandu. To je jediná obrana.

Doporučujeme

Články odjinud