Slet princezen na Chateau Mcely

Slet princezen na Chateau Mcely

Chateau Mcely, bývalé venkovské sídlo aristokratické rodiny Thurn-Taxisů, necelou hodinu od Prahy ve směru na Mladou Boleslav, je vyhlášenou pohostinnou oázou klidu a odpočinku. Dokáží tady splnit mnohá přání svých klientů, včetně těch nejtajnějších snů malých princů a princezen. Právě jim, a samozřejmě i jejich rodičům, bude Chateau Mcely patřit v průběhu prodlouženého podzimního víkendu od pátku 25. do pondělí 28. září.

Uskuteční se tady druhý ročník oblíbené venkovní dětské slavnosti Slet princezen. Na děti čeká například taneční lekce a následný dětský bál v zámeckém parku, zdobení tradičního mcelského perníku se zdejším cukrářským mistrem, promítání pohádek, spousta her a zábavy, rodinné projížďky v pohádkovém kočáře nebo pěvecké vystoupení chráněnců z domova Zahrada na Kladně, na jehož konto ostatně půjde i část výtěžku z ubytování a dobrovolné příspěvky. Nebude chybět exkluzivní módní přehlídka pohádkové kolekce dětského oblečení značky Kenzo obchodu Au pays des mimis.


Spolupořadatelem oblíbené akce je cukrárna herečky Aňi Geislerové „Snídejte šampaňské“, takže v dětském sladkém koutku na zámeckém pátiu zaručeně nebudou chybět lahodné dobroty z její nabídky.


Rodiny s dětmi jsou na Chateau Mcely vítány po celý rok, takže zámecké komnaty, zdejší prvotřídní služby (včetně hlídání dětí či speciální relaxační masáže pro nejmenší hosty v nabídce zdejších lázní) i menu zámecké restaurace Piano Nobile vychází vstříc jejich potřebám. Přijeďte prožít nezapomenutelný víkend se svými dětmi, nechte je na Chateau Mcely snít pohádkový sen plný princů a princezen.

Zdroj: 2media

Doporučujeme

Články odjinud