Slovenští fanoušci zuří: Habera a Team z nás dělají hlupáky!

Slovenští fanoušci zuří: Habera a Team z nás dělají hlupáky!

Fandové slovenské kapely Team a jejího frontmana Pavola Habery zuří. Mají pocit, že z nich jejich idol dělá hlupáky. Při koncertu v Košicích totiž Habera (12. dubna oslavil padesátiny) vyzýval na mikrofon přítomné publikum k hromadnému zpěvu, přičemž ovšem současně z reproduktorů zněl jeho zpěv!

"Krásně všechny oškubal o prachy, které utratili za vstupenky. Natentovat mu do huby! Ještě štěstí, že je to poslední turné," cituje slovenský server cas.sk jednoho ze zklamaných účastníků koncertu jménem Richard.

Vstupenky přitom stály od 19 do 30 euro (v přepočtu přibližně od 475 do 750 korun).

Mnohé vyznavače pop music vytočil fakt, že v soutěžích začínajících zpěváků Habera jako porotce působí v roli nemilosrdného kata, který bez skrupulí vyhazuje mnohdy i talentované dívčiny či mladíky. A teď tohle!

"Jsme tak trochu hrdí na to, že si myslíte, že zpíváme na playback. Ale není to pravda," brání se kapela na svých internetových stránkách. "Pro lidi, kteří se v tom tolik nevyznají - při práci ve studiu a při koncertech existuje takzvaná technika zdvojování. Například ve studiu Paľo či kapela víckrát na sebe nazpívají totéž, aby to znělo mohutněji. Když chceme, aby naše písně zněly tak, jak je znáte, pak i na koncertech některé vokály a zpěvy ´dublujeme´. Děláme to tak už deset let podle vzoru světových kapel, protože současná technika nám to konečně umožňuje," tvrdí se v prohlášení Teamu.

Podle kapely je to tak, že pokud Habera na pódiu zrovna nezpívá, ale komunikuje s lidmi, a přitom je stále slyšet jeho zpěv, ještě to neznamená, že by zpíval na playback.

"Kdyby náhodou onemocněl a nemohl zpívat, raději přesuneme koncerty," zdůrazňuje se v oficiálním stanovisku Teamu.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Johny Depp randí s mladičkou Ashley Olsen

ČTĚTE TAKÉ:
Pořád se mi líbí ženy, přiznává těhotná Anna Paquin

Doporučujeme

Články odjinud