Jankovi shoří auto FTV Prima

Jankovi shoří auto FTV Prima

Štěpán ale tvrdí, že ho nezapálil FTV Prima
Kdo je tedy za tím?  FTV Prima
Sylva se škodolibě baví FTV Prima
Oba mají se Štěpánem radost, že to Jankovi ublížilo FTV Prima
12
Fotogalerie

Slunečná: Janek přijde na buben. Odpustí mu Týna a vezme ho na statek?

Janka čeká strmý pád, který si však tak trochu zavinil sám. Přijde o své postavení ve firmě a tím pádem i o peníze. Roman se mu snaží veškerým možným způsobem ublížit. Sylva se spojila s Lídou a jde proti Týně. Zdeněk přichází o svou vilu. Jaká dramata prožije tento týden Slunečná?

Pád na dno

Když naprostý propad, tak se vším všudy. Janek tvrdil, že klidně začne sám od začátku, a tak mu to táta s Romanem dopřejí. Zbaví ho všech funkcí ve firmě, vyklidí kanceláře, zablokují karty i telefony. Ještě včera byl Janek úspěšný podnikatel a žádaná partie, dnes nemá téměř nic. Jen Vilda a Hana s ním zůstávají. 

Pokračování 2 / 4

Janek vyráží na statek

Janka tím pádem nic nedrží v Praze, vydává se na statek, protože doufá, že by se mohl usmířit s Týnou. Nabízí jí i pomoc proti Romanovi a jeho plánům na výstavu elektrárny ve Slunečné. Vezme ho Týna zpět? Co ostatní vesničané? Jak se na něj budou tvářit? V noci Jankovi začne hořet auto. Kdo za tím stojí? 

Pokračování 3 / 4

Týna musí platit pokutu

Poté, co se Sylva dala dohromady se Štěpánem, jí Týna už vůbec nevěří. A očekává, že Sylva něco chystá. A taky že ano. Na statek dorazí Kocmánek z odboru životního prostředí kvůli pokáceným stromům. A dá Týně pokutu 40 tisíc. Na pokutu padne rezerva, kterou si Týna s Julií vytvořily. Všem je jasné, že v tom má prsty Sylva. Ta dokonce přizná, že polovinu té pokuty za ni zaplatí Lída. A Týna začíná mít podezření, že by spojenectví Sylvy a Lídy mohlo znamenat, že ji chtějí dostat ze statku.

Pokračování 4 / 4

Demence nezabrala

Zdeňka čeká soud, ale ukazuje se, že mu celou dobu nechodila pošta – kdo mu ji kradl? Zdeněk přesto vyráží v doprovodu Lídy k soudu, který ovšem prohrává. Navíc se Lída na Zdeňka zlobí, že tam ze sebe dělal takového dementa, že to bylo za hranou. Jeho právník Svátek s tím ale problém nemá a přemluví Zdeňka, aby se odvolali. Zdeněk uzavře s Lídou dohodu o vzájemném neútočení.

Doporučujeme

Články odjinud