Seriál Slunečná vtrhl na obrazovky pěkně razantně a převálcoval Ordinaci v růžové zahradě. Seriál se točí kolem statku Slunečná, který zdědily sestry Týna a Sylva Popelkovy TV Prima

Seriál Slunečná vtrhl na obrazovky pěkně razantně a převálcoval Ordinaci v růžové zahradě. Seriál se točí kolem statku Slunečná, který zdědily sestry Týna a Sylva Popelkovy TV Prima

Marek Lambora hraje Janka Linharta TV Prima
Tento týden se bude řešit, zda ve Slunečné nevypukla ptačí chřipka TV Prima
Hospodyně Běta je taková náhradní maminka pro holky Popelkovy. Hraje ji Iva Hüttnerová TV Prima
Tony pracuje na statku u Popelkových  TV Prima
15
Fotogalerie

Slunečná: Sylva předstírá těhotenství, jak reaguje Vilda? Co dalšího se stane?

Tento týden to bude v seriálu Slunečná pěkně zamotané: Týna přijela do Prahy do firmy, kam ji poslala Hana. Je to proto, že Týna ještě stále neví, že Janek není ve skutečnosti Vilda. Sylva svede Štěpána, Konvičková je vážně nemocná. Vesnice se bojí, zda ptáky nenapadla ptačí chřipka. Co dalšího se stane v novém seriálu?

Slunečná je nový rodinný romantický seriál. Líčí příběhy ze stejnojmenného statku a kolem nich se rozvíjející rodinné vztahy. V seriálu hrají například Eva Burešová, Barbora Jánová, Marek Lambora, Ota Jirák, Eva Holubová nebo Filip Tomsa. Kdo hraje jednotlivé postavy v seriálu Slunečná? Čtěte ZDE

Možná už jste ho zaregistrovali a začali ho sledovat: Pak vás zajímá, na co dalšího se můžete vždy v úterý a čtvrtek večer těšit. Tady jsou novinky týdne od 24. 2. 2020:

Sylva svede Štěpána. A sex si nahraje

Roman za zády Janka přemlouvá Sylvu, aby rozhádala Týnu se Štěpánem. Sylva souhlasí. A svede Štěpána, sex si nahraje na kameru. Štěpán je opilý a ničeho si nevšimne. Sylva pak předá flešku s nahrávkou Vackové, chce aby odmítli vykoupit její podíl. Ta nejdřív jančí a seřve Štěpána. Proti komu se to nakonec ale otočí?

Pokračování 2 / 5

Záhadný virus

Tony našel v lese mrtvé bažanty. Veterinář je vezme do města, aby zjistil, jestli neřádí ptačí chřipka. Běta má o slepice strach, a tak rozhoduje, že je budou muset někam odklidit, aby neonemocněly. Rozhodne se je zavřít do kurníku. I ostatní ženský mají strach o slepice, tak nastoupí na veterináře. Jak to dopadne? 

Pokračování 3 / 5

Těžký týden pro Konvičkovou

Na Álu Konvičkovou se žene jedna pohroma za druhou. Nejprve to vypadá, že přijde o svou pojízdnou prodejnu. Večer se Zdeňkem zapíjí v hospodě žal. Ráno si Zdeněk ale všimne, jak moc pije Konvičková vodu. Co to znamená? Je nemocná?

Pokračování 4 / 5

Sylva předstírá těhotenství

Sylva má strach, že by se s ní Vilda mohl rozejít, tak předstírá, že je pravděpodobně těhotná. Vilda je rád, ale Janek ho varuje, že Sylva ho má ráda jen proto, že si myslí, že je Vilda Linhart a nikoliv jen jeho řidič. Hana bere situaci do svých rukou. Zajede do Slunečné a chce po Sylvě, aby si udělala těhotenský test. V tu chvíli se ukáže, že Sylva lhala. Co z toho bude?

Pokračování 5 / 5

Trumf na starostu

Vypadá to, že vesnice přijde o polední autobus. Podle všeho je za tím starosta Chojčic Hrabal. Nechce na polední autobus přispívat, protože budem nikdo nejezdí. Lída ho pozve do hospody, aby ho přemluvila. Ten je neústupný, ale naštěstí má na něj Štěpánka páku. Podaří se autobusové spojení zachránit?

Doporučujeme

Články odjinud