Slunečná: Týna s Jankem si to rozdají na seně, Denisa balí Johna, Sylva zvažuje Prahu

Slunečná: Týna s Jankem si to rozdají na seně, Denisa balí Johna, Sylva zvažuje Prahu

Týna se pořád tvářila jako ledová královna, pak začne mluvit o přátelství s výhodami, až nakonec Jankovi podlehne. Za to u Sylvy to vypadá, že by se mohla na svatbu se Štěpánem vykašlat. Co dalšího vás čeká tento týden ve Slunečné?

Vytrvalost vítězí

Je obdivuhodné, jak je Janek vytrvalý a nepřestává usilovat o Týnu, i když je opakovaně odmítán. Konečně bude tento týden odměněn. Týna mu nakonec podlehne, když chystá seno pro Dolejše. Když jim druhý den seno vrací, tak se při práci Janek zraní. Dolejš vidí, jak se Týna o Janka bojí. Janek naštěstí není zraněný, ale Týna svou reakcí prozradila, že k Jankovi cítí mnohem víc než jen přátelství, i když obohacené o výhody, jak tvrdila. 

Pokračování 2 / 4

John má problémy s Romanem

John Linhart není spokojený s Romanem, který prostě na Janka nemá. Linhart proto prosí Hanu, aby mu pomohla s prezentacemi, ale ta odmítá. Už není jeho zaměstnanec. A navíc má podmínku: Chce, aby se usmířil s Jankem. Což Linhart odmítá. Nakonec je pro Linharta přece jenom udělá. A Roman je pěkně naštvaný. Linhart zvažuje, že by odjel na jachtu, ale když vidí, že Roman neuspěl při jednání s Hutlou, tak musí naštvaně zůstat.

Pokračování 3 / 4

Láska, nebo pomsta?

Linhart potká ve firmě Denisu, která hledá Janka. Denisa je na Janka naštvaná a řeší to s kamarádkami. Nakonec se rozhodne, že sbalí Johna, aby se Jankovi pomstila. Denisa volá Linhartovi, že potřebuje doma něco opravit. Ale ješitný Linhart i Hana to samozřejmě prokouknou, ale Linhart za Denisou přece jen jede. A k jeho překvapení ho ona po krátké návštěvě vypoklonkuje z bytu, protože má prý koncert. To na Johna zabere, takže druhý den už má pro Denisu velkou kytici růží a bere ji na večeři. Haně je jasné, že si ho Denisa začíná omotávat kolem prstu.

Pokračování 4 / 4

Praha, nebo statek?

Sylva nezvládá práci v hospodě, chlapi si stěžují, že jim točí podmíru. Běta jí pomůže a pošle ji odpočinout. Při té příležitosti ji Běta nabádá, aby podepsala Týně úvěr. Ale Sylva jí slušně řekne, že nic takového neudělá. Sylva dostane od Roberta pracovní nabídku. Robert koupil několik realitních kanceláří a chce se stát jedničkou na trhu. Nabídne Sylvě místo obchodní ředitelky. Sylva slíbí, že o tom bude přemýšlet. Lída se bojí, aby Sylva nezačala blbnout a nestornovala svatbu se Štěpánem, tak jí vypočítává, kolik by mohla vydělat na stáčení vody. Když Sylva slyší, že by mohla mít milion za rok, tak pookřeje.

Doporučujeme

Články odjinud