Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu? | Foto: iStock

Foto: iStock

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Make-up a krásné nalíčení se staly nedílnou součástí denní rutiny řady žen. Často se pomocí líčidel snaží zamaskovat nedostatky pleti, či známky stárnutí, přitom mnohé z nich to kolikrát ani nepotřebují. Do vínku jim totiž byla dána přirozená krása. Kterým ženám to podle znamení horoskopu sluší, i když nejsou nalíčené?

Ryby (19. února až 20. března)

Ryby jsou citlivé a tiché. Když se nenamalují, vypadají nejlépe, protože to dobře funguje s jejich nenápadnou přirozeností. To ale neznamená, že by jim to opravdu neslušelo. Jsou jako něžné víly a jejich jemné rysy zaujmou na první pohled. Často mají mnoho ctitelů, ze kterých si však opatrné Ryby důkladně vybírají, aby jim nikdo neublížil.

Jaké barvy se k vám hodí podle znamení? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Beran (21. března až 19. dubna)

Berani jsou ohnivé a energické znamení. Hýří optimismem a často se smějí. Není divu, že Berani žádná líčidla k tomu, aby byli půvabní, nepotřebují. Díky smíchu a častému vtipkování protějšek většinou zaujmou při prvním setkání a nemají tak o nápadníky nouzi. Většinou ale kvůli tomu střídají krátké románky a vztahy jako na běžícím páse.

Pokračování 3 / 6

Býk (20. dubna až 20. května)

Ačkoli si Býci potrpí na přepych a krásu, v případě líčení dělají výjimku. Kromě speciálních příležitostí, na které se obvykle zkrášlují, se nebojí odejít do práce tak, jak vypadají po probuzení. Ženy v Býku nemají rády uměle vypadající nánosy make-upu ani složité nanášení očních stínů a klidně se bez něj obejdou. Silné sebevědomí Býků z nich dělá v očích okolí charismatické a jedinečné. Mimo to bývají nadprůměrně inteligentní a mají uhrančivý pohled. Pro muže jsou okouzlující.

Pokračování 4 / 6

Blíženci (21. května až 21. června)

Blíženci oplývají krásou od přírody. Nositelky tohoto znamení mají výrazný a trochu šibalský pohled, navíc jsou vždy optimistické. Make-up společenské Blíženkyně nosí rády a také jim to s ním sluší. Když ale nestíhají, což je u Blíženců na denním pořádku, s malováním se nemusejí zdržovat. Vystačí si s nakažlivým úsměvem a zajímavými nápady, kterými jako neposedné znamení doslova srší.

Pokračování 5 / 6

Štír (24. října až 22. listopadu)

Štíři jsou záhadní a charismatičtí. Mají silnou osobnost a schopnost zapůsobit na druhé i bez linek a rtěnky. Tajemné Štírky si ostatní dokážou omotat kolem prstu, většinou všichni pískají tak, jak ony chtějí. I když výrazné líčení s kouřovými stíny a ohnivě červenými rty ještě zvýrazňuje jejich osobní kouzlo, rozhodně se bez něj obejdou. Do práce i na večírek klidně mohou přijít tak, jak se ráno vzbudily. Nikoho to rozhodně nepohorší.

Pokračování 6 / 6

Střelec (22. listopadu až 21. prosince)

Střelkyně jdou do všeho po hlavě. Rády se namalují kvůli velké události, jinak ale preferují vizáž bez líčidel. Jsou to velké sportovkyně, proto by jim make-up jenom překážel. Ženy narozené ve Střelci jsou od narození krásné. Mívají výrazné lícní kosti a husté vlasy. Když je navíc sepnou do rychlého drdolu, jsou připravené vyrazit na výšlap i za jakýmkoli jiným dobrodružstvím.

  

Doporučujeme

Články odjinud