Smartphone Lenovo Vibe X2:  Designový zázrak podzimu v cool kabátku

Smartphone Lenovo Vibe X2: Designový zázrak podzimu v cool kabátku

Užívejte si v životě více vrstev! Pokud musíte mít jen tu nejnovější a nejvíce cool technologii, jste aktivní a trendy, zbystřete. Jste totiž jako stvořená pro Lenovo Vibe X2, smartphone, který odráží váš osobitý styl.

Rozjasněte si tmavé podzimní dny a nadělte si designový výstřelek podzimu, Lenovo Vibe X2, který tyto podmínky do puntíku splňuje. Má totiž svůj nezaměnitelný styl, oku lahodící design z více vrstev je složený z odvážných barevných tónů ve zlaté a stříbrné a dokonale vyjádří individuální vkus. Zlatá je královská barva, blýskněte se něčím opravdu extra!

Vysoce výkonný smartphone, unikátně vytvořený ze tří vrstev, se přizpůsobí vám i vašemu tempu. Ďábelský osmijádrový výkon procesoru True8Core a revoluční duální fotoaparáty se zjednodušeným rozhraním, zkrášlováním selfie a gesty pro automatické pořizování snímků - to vše dělá z Lenovo Vibe X2 ideální doplněk pro všechny obdivovatelky nejaktuálnějších, top trendy zařízení s neotřelým designem. Pokud vždy fungujete na maximum, Vibe X2 s vámi bude držet krok. A rovnou ve 4G.

Klepněte pro větší obrázek

Vynikající multimédia, funkce pro úsporu energie na delší výdrž baterie, to vše vám umožní být ´IN´ tak dlouho, jak jen potřebujete. Opravdovou lahůdkou Lenovo Vibe X2 jsou pak vynikající duální fotoaparáty. Užíváte si multimédia? Milujete extrémně ostré snímky, co vás ukážou v tom nejlepším světle? Všem příznivcům fenoménu selfies, aneb tak trochu jiných autoportrétů, představujeme hlavní triumf Lenovo Vibe X2 v podobě dvou jedinečných duálních fotoaparátů, které vás okamžitě katapultují do první ligy. Připravte se na nekonečnou SELFIE JÍZDU.

Brilantní přední 5MPx s pevným ostřením, pěti režimy a gesty pro automatické pořizování snímků doplňuje zadní 13MPx fotoaparát s autofokusem a LED bleskem. A pokud se přesto něco zvrtne, okamžitá zkrášlovací selfie funkce v aplikaci SNAPit bleskově zajistí DOKONALOST. Garance nejluxusnějších snímků a kolektivní obdiv zaručen! Díky aplikaci SHAREit pak můžete své úlovky okamžitě sdílet s přáteli na sociálních sítích. Nikomu tak již z vašeho stylového života nic neunikne.

Klepněte pro větší obrázek

Stále málo vrstev? Lenovo Vibe X2 má v rukávu jednu extra navíc pro ještě lepší zážitky v podobě inovativního doplňku VIBE Xtension™. Nacvakávací obal ve stylu „clip-on Hi-Fi JBL Extension“ potěší zejména hudební a filmové fanynky a poskytne famózní zvuk, který bude rajskou hudbou pro vaše smysly. Lenovo Vibe X2 si vás prostě bude hýčkat, vítejte v blýskavém světě zábavy.

Chcete si udělat předčasného Ježíška? Probuďte v sobě skrytou múzu a staňte se umělkyní. Zapojte se do soutěže o Nejoriginálnější selfie. Tak šťastné a veselé na vlně zábavy!

Doporučujeme

Články odjinud