Smažená snídaně je nejzdravější, je to vůbec možné?

5 komentářů

kiburi
8. listopadu • 21:40

Elynor: Tepelně upravená rajčata obsahují větší množství využitelného lykopenu než syrová rajčata (uvolňuje se více lykopenu). Pokud jsou rajčata (či jiné plody obsahující lykopen) připraveny na oleji, absorbce v těle se zvyšuje.Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/rajce-lykopen.htm#ixzz3qvlTUYQ8

Zebruška
8. listopadu • 3:22

No jo, můj děda, Valach jak poleno, odjakživa snídal jen špek s panáčkem slivovice a dožil se pěkných 96 let, přičemž marodil až poslední rok života, do té doby byl jura... tak že by na tom něco bylo?

monada
7. listopadu • 14:11

Netěšte se zas přijde někdo a řekne , že to není zdravé , ale než podlehneme zas nějakému názoru hurá na smaženou anglickou vajíčka a kvalitní klobásu Jinak moje teta nic jiného nesnídala jak smažená vajíčka se špekem a dožila se 99 a 8 měsíců.

lebahu
7. listopadu • 13:42

Taky mě to inspirovalo, zítra (kvůli zdraví pochopitelně, jinak bych to nedělala) smažím k snídani špek a klobásy a vajíčka... :-)

Elynor
7. listopadu • 10:18

No jasně, on o tom snad někdo pochyboval? Sem s tím, co je na obrázku, mám hlad jak herec a tohle je přesně snídaně mých snů - klobásky, slanina, vejce, toust, akorát to rajče mohlo být čerstvé, ne pečené a místo džusu klidně pivo. Takovou snídani beru všema deseti.

Doporučujeme

Články odjinud