Smrt podle horoskopu: Na co zřejmě zemřete podle svého znamení?

Smrt podle horoskopu: Na co zřejmě zemřete podle svého znamení?

Jste dost silní na to, abyste to zjistili? Pokud jste už někdy slyšeli o lékařské astrologii, pak taky víte, že právě ta vám může předpovědět smrt podle horoskopu a postavení hvězd.

Rozložení planet v horoskopu narození, ale i vliv momentálního postavení planet ukazuje na celkovou energii, která ovlivňuje fyzickou kondici, ale zvyšuje taky riziko onemocnění. Z rozložení planet při narození se dá usuzovat na genetické dispozice k nemocem a také se dá pravděpodobně určit, na co jednou zemřete. Chcete to vědět? Pokud ano, jdeme na to.

Z čeho zjistíte vše o svém zdraví a smrti?

O zdraví samozřejmě vypovídá horoskop jako celek, je ale potřeba všímat si především šestého a dvanáctého domu. Kromě planet a znamení figurují totiž v horoskopu taky domy. Bez toho, aniž byste znali jejich umístění, by se vlastně horoskop nedal vykládat. Domů je celkem 12.

Šestý dom vypovídá o nemocech, dvanáctý o možnosti hospitalizace. Se smrtí je v horoskopu spojen dom čtvrtý (immum coeli), který taky vypovídá o vašem původu, dětství a vztahu k tradicím. Dozvíte se z něj i to, jaké na vás čeká stáří a jaká smrt vás pravděpodobně nemine. Někteří astrologové tvrdí, že způsob smrti se dozvíte z osmého domu. Na co tedy můžete pravděpodobně zemřít?

Pojďte se podívat na jednotlivá znamení  v dalších kapitolách článku: 

Pokračování 2 / 13

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je prvním znamením zvěrokruhu a představuje hlavu a mozek. Pro všechny, kteří mají Berana ve svém horoskopu (třeba právě ve čtvrtém domu), je důležité vědět, že jim hrozí úrazy hlavy, mozku a obličeje. Berani mají sklony k předráždění a mrhání silami, což se může projevit migrénami, problémy s dutinami. Velmi často se u nich mohou objevit nádory na mozku či mozková mrtvice.

Pokračování 3 / 13

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Máte Býka ve znamení či ve čtvrtém domu? Býk vládne krku, jícnu, krční páteři a štítné žláze. Býk má tendenci k potížím s krkem, které se projevují zejména při nemocech. I jeho sliznice jsou citlivější, mají sklon k nízké aktivitě štítné žlázy. Býkům hrozí smrt v důsledku problémů s krční páteří, může jít dokonce i o sebevraždu oběšením. Loni se například oběsila módní návrhářka Kate Spadeová, jejíž šaty nosily takové celebrity, jako jsou Reese Witherspoonová, Taylor Swiftová či vévodkyně Kate.

Pokračování 4 / 13

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům vládnou plíce, paže, ruce a nervový systém. Neustále mají naloženo na bedrech až příliš, takže jim hrozí nervové vyčerpání. Velmi často trpí nespavostí, záněty průdušek, astmatem. Mohou zemřít na důsledky svých nemocí, ale vzhledem ke své důvěřivosti taky násilnou smrtí. Vzpomeňte si na smrt zpěvačky Seleny Pérezové, královny tejano hudby, kterou v roce 1995 zastřelila její bláznivá fanynka.

Pokračování 5 / 13

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům vládne žaludek, děloha a prsa. Máte-li ve čtvrtém domu Raka, můžete očekávat pravděpodobně žaludeční problémy nebo problémy s prsy či dělohou. Raci mají sklon k onemocněním souvisejícím s citovými stavy a velmi jsou ohroženy právě děloha a žaludek. Obtíže s lymfatickým oběhem mohou vést k hromadění tekutin. Možné příčiny smrti? Rakovina prsu či dělohy, trombóza či embolie nebo rakovina žaludku. Na rakovinu prsu zemřela například Laura Ziskinová, která produkovala Pretty Woman nebo Spider-mana. Podle astrologů měla Raka právě v osmém domu.

Pokračování 6 / 13

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lva ovládá srdce, páteř a krevní oběh. Lev se neumí moc ovládat a často překračuje hranice svých možností. Proto dost často onemocní na vyčerpání, které pak zasáhne srdce, páteř a slezinu. Pravděpodobně zemře na následky vysokého krevního tlaku a chorob srdce a cév – na infarkt či choroby postihující červené a bílé krvinky. Americká herečka Carrie Fisherová, představitelka princezny Leily v původní trilogii Star Wars, měla v osmém domu Lva – a zemřela na infarkt. Americký zpěvák Marty Balin zemřel před necelým rokem na následky srdečního infarktu. Předtím prodělal trojnásobný bypass a náhradu chlopní. I on měl v době narození v osmém domu Lva.

Pokračování 7 / 13

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panně vládne tenké střevo, slinivka, slezina a játra. Zdraví Panny je spojeno hlavně se stavem mysli – starosti a vliv okolí je dokážou snadno vyčerpat a jejich citlivý nervový systém to nemusí unést. Jejich trávení také není v pořádku, trpí často na zácpy, průjmy a dyspepsii. Vzhledem k těmto potížím jim hrozí smrt právě z důvodů souvisejících s trávením – rakovina slinivky, jater nebo anorexie. Zpěvačka Karen Carpenterová měla osmý dom v Panně a zemřela na následky anorexie. Anorexie vyvolala srdeční záchvat, který byl přímou příčinou smrti.

Pokračování 8 / 13

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhám vládnou ledviny, uši a vejcovody. Váhy obvykle jedí a pijí s mírou, takže se moc nezatěžují tím, zda jejich ledviny či endokrinní systém dobře fungují. Někdy to přeženou s konzumací a stres může narušit jejich hormonální rovnováhu. Mívají potíže s ledvinami a pletí, takže jim hrozí smrt související s ledvinami a močovým měchýřem. I podle statistik je osmou nejčastější příčinou smrti u žen chronické onemocnění ledvin! 

Pokračování 9 / 13

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům vládnou reprodukční orgány a hormony a všechny tělesné otvory. Pro tohle znamení je typické onemocnění močových cest a pohlavních orgánů, navíc mají Štíři silné emoce, takže když jim někdo ublíží, dokážou silně nenávidět. A to může vyústit v rakovinu, především pohlavních orgánů. Obecně mají taky problém s vylučováním toxinů, a když jim vypoví vyměšovací ústrojí službu, mají sklon k intoxikaci. Pravděpodobně mohou zemřít na rakovinu prostaty, dělohy nebo tlustého střeva.

Pokračování 10 / 13

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelcům vládnou plíce, játra, stehna, kyčle a sedací nerv. Střelci milují rychlost a dobrodružství a tyto sklony mívají za následek časté nehody – řezné rány, různá poranění či kopance. Mívají taky toxicky zatížená játra a slinivku. Běžnými chorobami jsou houser, cukrovka či ischias. Máte-li v osmém domu Střelce, hrozí vám smrt na následky onemocnění plic (rakovina, CHOPN) či cukrovky. Italský režisér a scénárista Bernardo Bertolucci zemřel na rakovinu plic – a osmý dom měl ve Střelci.

Pokračování 11 / 13

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je znamení žlučníku a kostí, zejména kolen. Kozoroh v osmém domu je spojen s obtížnými depresivními zkouškami v životě. Velmi často lidé v tomto znamení trpí depresemi a hypochondrií. Kozorozi mívají často artritidu, potíže s kostmi nebo zuby, špatným oběhem a koleny. Pravděpodobně zemřou na následky špatného krevního oběhu, mohou mít rakovinu kostí.

Pokračování 12 / 13

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářům vládnou kotníky, zápěstí, oči, mícha a krev. Pokud Vodnáře sužují starosti a úzkost, mají sklon upadnout do energetického chaosu. Jejich nemoci se nemusí projevit konkrétními symptomy. Nejčastěji bývá zasažen krevní oběh a k hlavním potížím patří křečové žíly, křeče v lýtkách, někdy i zúžení arterií v rukou, epilepsie. Máte-li Vodnáře v osmém domu, můžete pravděpodobně zemřít na kolaps oběhového systému či celkovou sepsi organismu.

Pokračování 13 / 13

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybám vládne lymfatický systém uzlin a imunitní systém. Ryby mají spoustu vlastností, ale mezi jejich negativní stránky patří sklon k závislostem a sebezničující impulzy. Velmi často trpí Ryby poruchami, které mají kořeny v emocích, zvláště ve zlých předtuchách. Existuje u nich velké riziko závislosti na drogách, problémy s edémy a zadržováním tekutin, zvláště v nohou. Pravděpodobná příčina smrti může souviset s edémy, ale také s konzumací drog. Rebelský kuchař a novinář Anthony Bourdain měl v osmém domu Ryby – a užíval drogy, hodně kouřil a pil a nakonec spáchal sebevraždu.

Doporučujeme

Články odjinud