Smyslná středa

Smyslná středa

Hřejivé odstíny karamelu a čokolády rozehrávají spolu se zlatavým třpytem hru na smyslnost. Neodolatelný Oriflame look pro mimořádné příležitosti se jmenuje „Smyslná“.

Výrazné tóny teplých barev jsou přímo stvořené pro líčení na večírky a jiné zvláštní události. V kombinaci s jemně opálenou pletí voní toto líčení tajemnými dálkami, které lákají ke smyslným dobrodružstvím.

Dříve než začněte se samotným líčením, připravte svou pleť. Do pravidelné péče o tvář zařaďte krém na oční partie. Ošetřující krém na oči „Vidět znamená věřit“ redukuje tmavé kruhy a otoky, hydratuje a zároveň vyživuje jemnou pokožku. Opálené vzhledu dosáhnete se Samoopalovacím tónovacím krémem na obličej a tělo. Ten dodá pokožce okamžité opálení a do tří hodin vytvoří dlouhodobější efekt.

Po návratu domů nezapomeňte na důkladné odlíčení. Na oči použijte speciální Express odličovač make-upu, který je díky extraktu z heřmánku vhodný i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček.

Oči Případné kruhy pod očima zamaskujte Očním korektorem. Ten i celou tvář zafixujte Sypkým pudrem. Smyslný vzhled dá očím tzv. kouřový efekt. Na celé víčko aplikujte světlý stín z dvojice očních stínů Intense Duo – Treasure Island. Tmavší odstín naneste na pohyblivé víčko a poté těsně pod spodní řasy. Kolem celého oka nakreslete s pomocí Konturovací tužky na oči v odstínu Chocolate Brown linku a lehce ji rozetřete štětečkem. Na horní řasy naneste dvě vrstvy Prodlužující a tvarovací řasenky Stretch & Curl a jednu vrstvu dejte i na řasy spodní.

Rty a nehty

Soutěžit je ukončena.vyhrává: grygy

Doporučujeme

Články odjinud