Soutěž - Užívejte si jako v lázních

Soutěž - Užívejte si jako v lázních

Nastává období předvánočního shonu a stresu, období, kdy často myslíme na druhé, ale na svoji maličkost víceméně zapomínáme. Vánoce by měly být především svátky pohody, a proto bychom si na sebe měli udělat alespoň chvíli času. A stačí opravdu málo – dopřát si večer vanu plnou voňavé pěny a třeba jen půl hodiny relaxovat. Garantujeme, že z koupelny vyjdete úplně vyměněná.

K tomu, abychom se v koupelně cítili skutečně dobře a mohli vychutnávat pohody domácích lázní, potřebujeme především klid a příjemnou hudbu nebo časopis. Kromě těchto „maličkostí“ nám ke kvalitní relaxaci pomůže novinka– Palmolive Thermal Spa.

Obsahuje sprchové gely a pěny do koupele, obsahující termální minerály a výtažky z řas. Všechny produkty jsou na pohled velmi svěží a mají jemnou, delikátní vůni. Transparentní balení navíc dodává všem produktům nádech luxusu termálních lázní.

Palmolive Thermal Spa Hydrating (hydratační), v provedení sprchový gel a pěna do koupele, jsou obohaceny o výtažky z termálních minerálů, hydratační zásobníčky a extrakty z řas pro jemnou, hydratovanou pokožku.

Masážní sprchový gel Palmolive Thermal Spa Massage obsahuje termální minerály a masážní mikrogranule, které poskytují pokožce jemný peeling. Bílý jíl stimulující krevní oběh umožňuje lepší pronikání aktivních složek do horních vrstev pokožky. Po použití gelu bude vaše kůže hebká, vláčná a plná vitality.

Čistící pěna do koupele Palmolive Thermal Spa Purifying je obohacena o mořskou sůl a výtažky z termálních minerálů, revitalizuje a čistí pokožku a zanechává ji jemnou, zářící a plnou vitality.

Že byste si před Vánoci chtěla trochu odpočinout, ale ještě jste Palmolive Thermal Spa nevyzkoušela? Právě teď má 5 z vás možnost získat tuto novinku v naší soutěži.

Soutěž je ukončena. Vyhrávají čtenářky: Arabela, Zorita, Jarkam, Bobulka, Iva a Lejdy. Gratulujeme.

Doporučujeme

Články odjinud