Soutěž: Buďte toto léto štíhlejší a přitažlivější se Slim 3 recipe.VÝHERCI!

Soutěž: Buďte toto léto štíhlejší a přitažlivější se Slim 3 recipe.VÝHERCI!

Chcete zhubnout, ale bojíte se, že to nevydržíte a stejně nevíte, jakým způsobem a jak často máte cvičit? Spolehněte se na unikátní skloubení účinného přípravku a propracovaného systému hubnutí.

VÝHERCI: Jaroslava S. (Jindřichův Hradec) Marcela P. (Pelhřimov) Radka O. (Bechyně) Lucie V. (Teplice)


Ještě než začnete, dobře si rozmyslete, proč chcete zhubnout. Tento poznatek je klíčem k tomu, aby se vám váha nevrátila za pár měsíců zpět. „Správná motivace je totiž tím nejlepším hnacím motorem a pomáhá překonat těžké chvíle při hubnutí,“ zdůrazňuje Bc. Alexandr Dresler, psychologický poradce a terapeut. Najděte si tedy skálopevný důvod, proč chcete zhubnout.

Pak si udělejte seznam činností s časovým plánem. Uvidíte, kolikrát a jak dlouho se věnujete nějakému pohybu. Poté následuje totéž, ale s jídelníčkem. Zapište si, co a kdy jíte, abyste měly přehled o denním příjmu kalorií. Jakmile víte, na čem jste, začněte se změnou. A právě tady nastupuje komplexní produkt Slim 3 recipe!

Klepněte pro větší obrázek
Doplněk stravy

Recept na hubnutí

V naší nové soutěži máte možnost získat nejmodernější novinku v oblasti hubnutí – Slim 3 recipe! Tento doplněk stravy představuje revoluční řešení nadváhy. Díky svému unikátnímu složení s obsahem extraktu zeleného čaje a kofeinu, podporuje metabolismus, stimuluje spalování tělesných tuků, zvyšuje tělesnou kondici a pomáhá mimo jiné i udržet normální tělesnou hmotnost. Nebuďte na hubnutí samy! Se Slim 3 recipe to zvládnete rychleji, snadněji a s mnohem jistějšími výsledky!

Více o produktu na www.slim3.cz.

Soutěžíme o 4 balení doplňku stravy Slim3. Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 40., 80., 120. a 140.

Soutěž končí 22.6. o půlnoci

Doporučujeme

Články odjinud