Soutěž Česko hledá SuperStar zná desítku finalistů

Soutěž Česko hledá SuperStar zná desítku finalistů

Soutěž Česko hledá SuperStar míří do finále! Včerejším dnem skončila semifinálová fáze soutěže a známe tak kompletní sestavu finalistů, kterou tvoří pět dívek a pět chlapců.

Praha, 17.října 2006 – O titul třetí české SuperStar se v nadcházejících devíti večerech utkají Leona Černá, Tereza Najdekrová, Soňa Pavelková, Karolína Pavlíková, Barbora Zemanová, Aleš Burket, Zbyněk Drda, Roman Lasota, David Spilka a Martin Ševčík.

Brány finále tak včera večer zůstaly zavřené pro Petru Hlávkovou a Jaroslava Parčiho. Petra neuspěla s hitem Hotel California od Eagles ve verzi Victorie, Jaroslavovi se stala osudnou písnička She´s the One od Robbie Williamse.

Soutěž se nyní z barrandovských ateliérů přesouvá do Malé sportovní haly na pražském Výstavišti. První finálové kolo bude na pořadu již tuto neděli 22.října ve 20 hodin a desítka finalistů bude zpívat písničky 21.století, tedy hity současné, či z doby nedávno minulé. Pondělní vyhlášení zůstává ve stejném čase, tedy ve 21.20 hodin po Pojišťovně štěstí.

zdroj: Adam Kotalík Česko hledá SuperStar

Doporučujeme

Články odjinud