Soutěž: Dopřejte si před létem očistu a vyhrajte 12x balíček od Swiss Natural. VÝHERCI!

Soutěž: Dopřejte si před létem očistu a vyhrajte 12x balíček od Swiss Natural. VÝHERCI!

Soutěžte o 12 balíčků od Swiss Natural, které obsahují doplňky stravy Swiss Jablečný ocet s chromem a doplněk stravy Swiss Laktobacily "5".

VÝHERCI:

Renata Z. (Rudolfov) Ludmila J. (Otice) Jana S. (Valašské Meziříčí) Anna N. (Lázně Bohdaneč) Tereza P. (Vodňany) Josef Ř. (Kačice) Hana S. (Uherčice) Jarmila T. (Trutnov) Petra H. (Česká Třebová) Jana E. (Chotěboř) Eva H. (Myslkovice) Ludmila V. (Hradec Králové)


Swiss Jablečný ocet s chromem pomůže ovládnout vaši touhu po sladkostech, což oceníte před nadcházejícím létem, kdy budete muset obléknout plavky. Obsažený organický chrom napomáhá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Právě výkyvy hladiny krevního cukru představují spouštěcí mechanismus pro nezadržitelné chutě, které vedou k přejídání. Jablečný ocet je bohatý na obsah minerálů, stopových prvků, kyseliny octové a organické vlákniny.

Jarní alergie mohou pěkně potrápit vaši imunitu. Přirozená imunita pak úzce souvisí s rovnováhou střevní mikroflóry, kde se nachází až 70 % buněk imunitního systému. Probiotický přípravek Swiss Laktobacily "5" obsahuje unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu, které se přirozeně vyskytují v trávicím a urogenitálním traktu člověka.

V každém balíčku najdete 2 produkty: doplňky stravy Swiss Jablečný ocet s chromem a doplněk stravy Swiss Laktobacily "5". Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180., 200., 220. a 240. v pořadí.

Nápovědu a více informací najdete na www.swissnatural.cz

Soutěž končí 11.5.2014 o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud