Soutěž MISS BARBIE  MISS MY SCENE 2005 opět přichází!

Přijďte se podívat na skvělý dětský den! - Společnost Mattel Czech Republic, s.r.o. Vás srdečně zve na již druhý ročník soutěže Miss Barbie  Miss My Scene, jehož první semifinálové kolo se uskuteční dne 21. května v brněnském Avion Shopping Parku od 10.00 hodin.

Soutěže se celkem zúčastní 200 holčiček z celé České republiky, které se postupně představí v rámci dvou semifinálových kol v Brně a Praze. Celá soutěž je rozdělena do dvou kategorií – Miss Barbie a Miss My Scene. Během dvou semifinálových kol budou zvoleny postupující v těchto dvou kategorií, které se následně zúčastní finále v Praze.

Kromě představení semifinalistek obou kategorií – Miss Barbie  Miss My Scene, bude v místě konání jako loni připravena řada atrakcí pro malé i velké. Samozřejmě nejen pro holčičky.

Děti se mohou zúčastnit nejrůznějších soutěží, mezi které patří například skládání obřího puzzle.

Za účast v soutěžích jsou připraveny zajímavé odměny. Maminky a holčičky se budou moci nechat nalíčit, učesat a nebo zdarma vyfotografovat od opravdových profesionálů. Rádi bychom zdůraznili, že celá akce je pojata jako zábavný den pro děti a jejich rodiče. Klademe hlavně důraz na uvolněnou a příjemnou atmosféru!

Kategorie soutěže Miss Barbie  Miss My Scene Miss Barbie (4-6 let) / Miss My Scene (7-10 let)

Zajímavosti Soutěž Miss Barbie  Miss My Scene má za sebou již úspěšný první ročník – loňské vítězky soutěže se úspěšně zapojily při první dětské přehlídce, kterou zorganizovala společnosti Mattel Czech Republic, s.r.o. v rámci své tiskové konference v dubnu 2005.

V porotě zasedne jako čestný host a poradce poroty 1. Česká Vicemiss Zuzana Štěpanovská.

Datumy a místa konání soutěže semifinále Brno 21. května 2005 Avion Shopping Park Praha 28. května 2005 Obchodní centrum Letňany

finále Praha 18. června 2005 Obchodní centrum Letňany Vždy od 10.00 hodin

zdroj: m-ocean

Doporučujeme

Články odjinud